Ingezonden persbericht


Betreft: Uit in Amersfoort pocket

Amersfoort, 24 juli 2002

Amersfoort, een aantrekkelijke en veelzijdige stad

Dat Amersfoort een aantrekkelijk stad weten al heel veel mensen. Om nog meer mensen te bereiken en ze enthousiast te maken over onze mooie stad, zoals de toerist en nieuwe inwoners, hebben we als VVV Amersfoort het boekje 'Uit in Amersfoort' gemaakt.

Deze toeristische uitgave staat boordevol praktische informatie voor een bezoek aan de stad Amersfoort. Extra uitgelicht in deze pocket is het winkelaanbod van Amersfoort. Daarin zijn tal van tips en ideeën opgenomen, met name om het bijzondere winkelaanbod uit te lichten. Het is een luxe, handzame, A-5 formaatpocket geheel in fullcolour gedrukt, voorzien van glanzend laminaat en met gelijmde rug.

Het boekje wordt te koop aangeboden op verschillende informatie punten
(in en om-) Amersfoort, o.a. bij de informatiewinkel in de Observant en bij VVV Amersfoort voor EUR 2,80.

Amersfoort is een veelzijdige stad op allerlei verschillende gebieden. Er is een grote keuze uit de ruim 250 cafés en restaurants: van eetcafé tot pizzeria, van Frans, Japans, Mexicaans tot Vlaams, van zeer eenvoudig tot exclusief.
Op de vele pleinen in de binnenstad en op prachtige buitenlocaties bruist de stad zo frequent dat Amersfoort zich met recht een festivalstad mag noemen. Amersfoort kent een breed aanbod van podiumkunsten, musea, evenementen en festivals. De nieuwbouwwijk Kattenbroek is door de gedurfde moderne architectuur, als tegenstelling van de oude stadskern, indrukwekkend. Het oude centrum is met haar kronkelige straatjes en sfeervolle pleintjes een lust voor het oog. Tal van monumenten en oude pandjes geven de binnenstad haar bijzondere karakter. De stad heeft een bloeiende economie en een rijk vrijwilligersleven. De omgeving van Amersfoort is zeer afwisselend. Naast het vlakke land van de polders zijn er de bosrijke heuvels van de Utrechtse heuvelrug.
Terwijl Amersfoort als stad groeiende is, behoudt ze haar intimiteit.

Misschien ontdekt u ook een andere verrassende kant van Amersfoort met behulp van de Uit in Amersfoort pocket.

Namens VVV Amersfoort,
Nancy Weewer,
Pr mederwerker.

VVV Amersfoort, Stationsplein 9-11, 3818 LE Amersfoort. Internet: www.vvvamersfoort.nl , E-mail: info@vvvamersfoort.nl .

Deel: ' Uit in Amersfoort pocket verschenen '
Lees ook