Gemeente Eindhoven

nieuws | persberichten

Persbericht: 3 september 2001

Vanaf 3 september ook op maandagavond

Uitbreiding baantjeszwemmen in Tongelreep

Met ingang van maandag 3 september aanstaande kunnen de zogenaamde "baantjes zwemmers" ook op maandagavond terecht in het 50-meterbad van Zwemparadijs de Tongelreep.

Gemeentelijk zwembad de Tongelreep, gelegen in het sport- en recreatiegebied Genneper Parken, beschikt naast het subtropisch golfslagbad ook over een 25-meterbad en een 50-meterbad.

In het 50-meterbad zijn er dagelijks mogelijkheden voor baantjes zwemmers. Deze mogelijkheden worden per 3 september verder uitgebreid. Met ingang van deze datum is er iedere maandagavond van 20.30 - 22.00 uur de mogelijkheid om baantjes te zwemmen in het 50-meterbad.

De individuele zwemmers delen op deze avond het bad met een zwemtraining van PSV. Het bad wordt hierbij in de lengte opgedeeld, waardoor het uitstekende mogelijkheden biedt voor lange-afstandtrainingen, die met name heel geschikt zijn voor lange-afstandszwemmers, thriatlon-atleten en fanatieke trimmers. Het laatste half uur wordt er een zwemtraining gegeven waar gratis aan kan worden deelgenomen door de aanwezigen. De training wordt aangepast aan de wensen van het publiek dat op dat moment aanwezig is.

Voor inlichtingen kunt u bellen: 040-2381112.

Zoekwoorden:

Deel: ' Uitbreiding baantjeszwemmen in Tongelreep gemeente Eindhoven '
Lees ook