Uitbreiding Tebodin in België met nieuwe directeur


Johan Vanderborght heeft focus op groei in Belgische industrie

ZWIJNDRECHT, België, 20160823 -- Het aantal projecten dat de engineers en consultants van Tebodin uitvoeren voor Belgische klanten is de laatste jaren sterk toegenomen. Om deze reden werkt Tebodin, onderdeel van Bilfinger, aan de uitbreiding van het kantoor in Zwijndrecht, dicht bij Antwerpen. Daar zal de nieuw aangestelde directeur Johan Vanderborght (54) focussen op de verdere groei van Tebodin. ’Aanwezigheid in België is belangrijk om de markt aldaar direct en goed te bedienen. Korte lijnen, snel schakelen, dat is nodig om de voorspelde verdere groei van Tebodin in de industriële sector in België mogelijk te maken.’

[Johan Vanderborght nieuwe directeur Tebodin]Ervaring
Johan Vanderborght is per 1 juli 2016 aangesteld als directeur van Tebodin’s Belgische vestiging. Hij heeft ruime ervaring met consultancy en engineering in de Belgische industriële markt. Eerder realiseerde hij de groei van KH Engineering in België en was bij Total een aantal jaar senior projectmanager in engineering, project- en bouwmanagement.

Chemie en farma
Tebodin is actief in de chemische sector, olie & gas, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie en de energiesector. In België ligt de focus vooral op chemie en farma. In het kantoor aan de Boereveldseweg 4 in Zwijndrecht zijn ook drie andere bedrijven van Bilfinger gevestigd: Bilfinger ROB, Bilfinger EMV en Bilfinger Industrial Services (BIS), die waar nodig hun expertise zullen inbrengen. Zodoende is Tebodin in staat klanten optimaal te bedienen; van het eerste initiatief van een project tot en met realisatie, onderhoud en beheer.


Deel: ' Uitbreiding Tebodin in België met nieuwe directeur '
Lees ook