Uitbreiding verkoopteam Air Trade Centre Nederland BV


Aangenaam! Marco van 't Land

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20070910 -- Per 1 september 2007 is Marco van 't Land in dienst getreden bij Air Trade Centre Nederland ter versterking van het verkoopteam. Als Accountmanager is hij beschikbaar om de relaties van Air Trade Centre, intallateurs en adviseurs, op locatie van dienst te zijn.

Marco van 't Land heeft ruime ervaring in de luchtbehandelingstechniek. Hij is werkzaam geweest bij landelijke installateurs en bij een luchttechnische groothandel. Met de aanwezige kennis en ervaring zal Marco de relaties van Air Trade Centre van dienst zijn op het gebied van luchtbehandeling, systeemontwerp, productselecties alsook bij het assisteren bij de aanschaf van de geselecteerde producten.

Air Trade Centre Nederland maakt deel uit van Air Trade Centre International (*1994), een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zich beweegt op het terrein van heating, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het verkoopt eigen producten en diensten met een duurzaam karakter. Als totaalleverancier voor de HVAC-markt is de strategie gericht op duurzame relaties door Single Sourcing en een breed en diep assortiment. Air Trade Centre International heeft 12 vestigingen in Europa en daarbuiten. Voorts bestaan in 2 landen strategische allianties met een partnerbedrijf.
www.airtradecentre.com


Deel: ' Uitbreiding verkoopteam Air Trade Centre Nederland BV '
Lees ook