UITGEVERIJ ANKH-HERMES BV

Boekenweekthema

UITGEVERIJ ANKH-HERMES TEVREDEN MET BOEKENWEEKTHEMA:

STYX - LEVEN EN DOOD IN DE LETTEREN

Onze uitgeverij heeft een naam hoog te houden met betrekking tot grensverleggende boeken. Het thema leven en dood in de letteren heeft dan ook vele raakvlakken met ons fonds dat is opgebouwd uit meer dan 800 titels. Gedurende deze Boekenweek zijn daar vier nieuwe titels aan toegevoegd (die u uiteraard ter recensie kunt aanvragen):

Hans Stolp - Als een geliefde sterft
Over afscheid nemen en verder gaan

Pieter Sluis - Liever gewoon dood
Een aanloop naar de Hospice beweging

Joe Rogge - NLP en sterven

White Eagle - Leven met sterven en dood

Onze nieuwsbrief is in een oplage van 105.000 stuks verzonden. Hierin een overzicht van meer dan vijfendertig relevante boeken zoals Het Tibetaanse Dodenboek, boeken over karma en reïncarnatie, bijnadoodervaringen en rouwverwerking.

Op zaterdag 15 maart a.s. zal in het Beatrixgebouw te Utrecht ons symposium plaatsvinden met als thema: De kunst van leven en sterven-de dood in ander perspectief. Alle 1130 plaatsen zijn verkocht. Deze dag wordt voorgezeten door Jacobine Geel (NCRV-tv-Heilig vuur) en er zullen vier Ankh-Hermes- auteurs lezingen verzorgen:
-Hans Stolp - Als een geliefde sterft

-Pieter Sluis - Liever gewoon dood

-Erik Bruijn - Het Tibetaanse Dodenboek

-Henri de Vidal de St. Germain - De dood: een doorgaande levensweg
Op dit moment ligt PRANA nr. 135 (februari/maart) in boekwinkel en kiosk met het thema De dood in ander perspectief (uiteraard ook ter recensie aan te vragen) met artikelen van o.a.: Erik Bruijn, Hans Stolp, Pieter Sluis, Henri de Vidal de St. Germain, Titus Rivas en Hans de Bie.

Samengevat: een landelijk operende uitgeverij gevestigd te Deventer is zeer tevreden met het door de CPNB uitgekozen boekenweekthema.

Meer informatie kunt u inwinnen bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Uitgeverij Ankh-Hermes
Hans Bienefelt-afd. pr. en voorlichting

E-mail:hb@ankh-hermes.nl
Site: ankh-hermes.nl

13 mrt 03 10:43

Deel: ' Uitgeverij Ankh-Hermes Symposium over boekenweekthema '
Lees ook