gemeente den helder

uitnodiging bijeenkomst minimabeleid

betreft:
week: week 10

in het kader van de totstandkoming van de nota minimabeleid organiseert de dienst welzijn een interactieve bijeenkomst. wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn op woensdag 29 maart van 15.30 uur tot 17.30 uur in de vredeskerk, torplaan 26 in de schooten.

voorzitter is de wethouder welzijn en cultuur, de heer d. scholte.

reden voor het organiseren van de bijeenkomst is, om iedereen op een (inter)actieve manier in staat te stellen mee te denken en te praten over het te voeren minimabeleid van de gemeente den helder. basis voor de bijeenkomst zijn de voorstellen en discussiepunten uit de startnotitie minimabeleid. hoe u de startnotitie kunt aanvragen, staat hieronder vermeld. tijdens de bijeenkomst zal eerst een korte presentatie van de startnotitie plaatsvinden. daarna heeft u de mogelijkheid om (in groepen) over de voorstellen en discussiepunten van gedachten te wisselen en om uw eigen ideeën naar voren te brengen.

u bent op 29 maart van harte welkom in de vredeskerk. graag horen wij van te voren even of u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen. u kunt zich daarvoor opgeven bij jolanda schouwenaar, communicatieadviseur van de dienst welzijn, bereikbaar op telefoonnummer 0223- 671 307. dit nummer kunt u tevens bellen indien u een exemplaar van de startnotitie wil ontvangen.laaste verandering: maart 08, 2000

Zoekwoorden:

Deel: ' Uitnodiging bijeenkomst minimabeleid '
Lees ook