Gemeente Capelle a/d IJssel

UITNODIGING

Denk mee over de toekomst van Capelle

Op 10, 11 en 12 juni 2002 houden de raadsfracties CDA, Leefbaar Capelle en de PvdA, namens de Capelse gemeenteraad, discussiebijeenkomsten in de Capelse wijken. Aan de hand van stellingen op basis van de themas veiligheid, communicatie, buitenruimte en jeugd en voorzieningen, kunnen de deelnemers aangeven welke onderwerpen de raad in haar programma zou moeten opnemen.

De verkiezingen zijn achter de rug, het nieuwe college en de nieuwe raad zijn geïnstalleerd en de intentieverklaring, zoals deze is opgesteld door de drie collegedragende partijen - Leefbaar Capelle, PvdA en CDA - is door de raad besproken. Deze intentieverklaring is de basis voor een raadsprogramma waarin het beleid voor de komende vier jaren wordt bepaald. De collegedragende partijen hebben in hun intentieverklaring hiervoor al een aantal richtlijnen aangegeven. Om de Capellenaren bij deze plannen te betrekken worden drie discussiebijeenkomsten gehouden.

Op maandag 10 juni wordt de discussiebijeenkomst onder leiding van Thijs Blom (Radio Rijnmond) gehouden voor de inwoners van de wijk Schollevaar in het Wijkcentrum Maria Danneels Erf. Dinsdag 11 juni zijn de mensen uit de wijken Oostgaarde en Middelwatering uitgenodigd in het gemeentehuis. De Capellenaren uit de wijken West, s-Gravenland, Schenkel en Fascinatio zijn welkom op woensdag 12 juni in openbare basisschool West, Berliozstraat 11. Deze twee avonden staan onder leiding van Karin Ingelse (TV Rijnmond).

Tijdens deze avonden, die duren van 20.00 tot 22.00 uur, zal aan de hand van themas worden gediscussieerd over de toekomst van Capelle aan den IJssel. Vanaf 19.30 uur staan koffie en thee voor u klaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van de andere avonden in een andere wijk.

Zoekwoorden:

Deel: ' Uitnodiging discussiebijeenkomsten toekomst Capelle a/d IJssel '
Lees ook