VAKOPL TRANSPORT EN LOGISTIEK

Uitnodiging launch imagocampagne 'Chauffeur worden'

Op dinsdag 25 september a.s. wordt het startsein gegeven voor de imagocampagne 'Chauffeur worden'. Vakopleiding Transport en Logistiek heeft deze campagne in opdracht van de sociale partners ontwikkeld om de diversiteit van het vak chauffeur onder de aandacht te brengen. Namens de sociale partners in transport en logistiek zullen de voorzitter van TLN, Michiel van der Harst en FNV-bestuurder, Jan Heilig de site www.chauffeurworden.nl, centraal onderdeel van de multimediale campagne, officieel openen.

Er is een grote behoefte aan nieuwe chauffeurs in de sector transport en logistiek. Een brede werving is noodzakelijk. Daarbij speelt het imago van het beroep een grote rol. Het blijkt dat het publiek een eenzijdig beeld heeft van een vrachtwagenchauffeur. Om dit beeld bij te stellen is de campagne 'Chauffeur worden' ontwikkeld, die de grote diversiteit van het vak voor het voetlicht moet brengen. Deze publiekscampagne is primair gericht op de leeftijdsgroep 20 tot 40 jaar, met speciale aandacht voor vrouwen en allochtonen.

Wij nodigen u van harte uit om bij de launch aanwezig te zijn. De launch vindt plaats in het AC restaurant in De Meern van 11.00 uur tot 12.00 uur. Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom.

12 sep 01 10:09

Deel: ' Uitnodiging imagocampagne 'Chauffeur worden' in De Meern '
Lees ook