Hoofddorp, 1 april 1999

Uitnodiging Intel Networking Briefing

Geachte redactie,

Het afgelopen jaar heeft u ook Intel leren kennen als leverancier van geavanceerde netwerkoplossingen voor organisaties van iedere grootte. Met een uitgebreide reeks, op elkaar afgestemde producten biedt Intel een complete reeks oplossingen, uiteenlopend van intelligente netwerkadapters tot high-end routers en switches. Ook software voor netwerkmanagement en gestructureerd systeembeheer behoort tot het productaanbod van Intel.

De afgelopen maanden heeft Intel een aantal nieuwe netwerkproducten geïntroduceerd, waaronder een nieuwe reeks intelligente netwerkadapters voor servers, workstations en mobiele PC's. Voor kleine organisaties introduceerde Intel een aantal nieuwe producten in de InBusiness-productreeks, waaronder het InBusiness eMail Station, het InBusiness PrintStation en de InBusiness 8-poort 10/100 Switch. Daarnaast heeft Intel de AnyPoint-productreeks aangekondigd, een complete reeks van laaggeprijsde en eenvoudig te gebruiken producten voor thuis-netwerken. Ook is de integratie van Shiva binnen de organisatie van Intel voltooid, hetgeen binnenkort zal resulteren in nieuwe producten en oplossingen voor remote-access en datacommunicatie.

Om u nader te informeren over deze en andere ontwikkelingen op het gebied van netwerktechnologie organiseert Intel op 16 april as. een persbijeenkomst. Tijdens deze 'Networking Briefing' zal Henrik Hansen, Director of Marketing van de Intel Network Communications Group voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), u uitgebreid informeren omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Graag nodigen wij u uit voor deze persbijeenkomst op vrijdag 16 april. U bent vanaf 10.45 uur welkom in het kantoor van MCS in Hoofddorp. De bijeenkomst start officieel om 11.00 uur en duurt tot circa 12.15 uur. Na afloop kunt u tijdens de lunch nog verder van gedachten wisselen met vertegenwoordigers van Intel.

Wilt u ons s.v.p. via bijgaand antwoordformulier laten weten of iemand van uw redactie, en zo ja wie, op deze uitnodiging ingaat? Een e-mail (info@monogram.nl) of even bellen (023 - 562 82 08) kan natuurlijk ook. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging alsmede een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
Monogram Communication Strategies (MCS) BV

Karin van Geelen
Bijl.

Uitnodiging Intel Networking Briefing

Datum: Vrijdag 16 april 1999
Plaats: MCS
Holland Office Center - Gebouw 5 Kruisweg 797
Hoofddorp

Ontvangst: 10.45 uur
Aanvang: 11.00 uur

o Ik kom op vrijdag 16 april naar de Networking Briefing van Intel

o Ik ben verhinderd, maar ontvang graag persinformatie

o Ik zal niet aanwezig zijn

Naam

Blad

Adres

Postcode

Plaats

Fax

E-mail

Fax dit formulier naar MCS: ++ 31 (0)23 - 565 17 24, t.a.v. Karin van Geelen,
Of stuur een e-mail naar info@monogram.nl

Deel: ' Uitnodiging Intel Networking Briefing - 3097 '
Lees ook