Uitnodiging Landelijke Docentendag Bank- en Verzekeringswezen


ZWOLLE, 20131031 -- Hierbij nodigen wij u als docent, teamleider of coördinator van bovengenoemd opleidingsgebied graag uit voor de Landelijke Docentendag Bank- en verzekeringswezen (BVW). Deze dag wordt georganiseerd door de Vereniging Docenten Assurantie & Bankleer (VDAB), Stichting Praktijkleren en ECABO. Dit jaar vindt de Landelijke Docentendag plaats op donderdag 14 november 2013. ABN AMRO is onze gastheer. Deze organisatie verwelkomt u in hun pand in de IJsseltoren in Zwolle.

Zo wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwe Wft-eisen m.i.v. 1 januari 2014, en de gevolgen voor het onderwijs door Harald de Jong van ECABO. Ook ABN AMRO verzorgt een presentatie.

Uiteraard praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen binnen Stichting Praktijkleren en de vereniging Docenten Assurantie- en Bankleer (VDAB), o.a. door een ledenraadpleging naar de wensen die er bij de leden leven. Daarnaast heeft u deze dag ruimschoots de gelegenheid om met uw collega’s in gesprek te gaan. Vanzelfsprekend staat er ook een lunch voor u klaar.

Deze Landelijke Docentendag wordt u kosteloos aangeboden door de organiserende partijen.


Info op https://www.vdab-nieuws.nl


Deel: ' Uitnodiging Landelijke Docentendag Bank- en Verzekeringswezen '
Lees ook