Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 22 mei 2002

Uitnodiging

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van de Nederlandse wegrace Grand Prix, traditioneel gereden op de laatste zaterdag in juni (29 juni), ofwel de

72e GAULOISES DUTCH TT

De persconferentie van de 72e Gauloises Dutch TT wordt gehouden op WOENSDAG 5 JUNI 2002 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 10.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 11.00 uur in de aangrenzende perszaal TT-voorzitter Jos Vaessen de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen rondom het TT Circuit Assen zal belichten, en Jaap Timmer o.a. de veranderingen in de MotoGP klasse en het deelnemersveld zal presenteren. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een lunch aan in het VIP-restaurant.

Gelijktijdig met de persconferentie zullen een aantal Grand Prix-coureurs hun motoren aan de tand voelen tijdens de testdagen op het TT Circuit Assen. Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om actie-opnames/foto s, portretten en GP-sfeer beelden van de aanwezige Grand Prix-coureurs en Nederlandse wildcard-rijders te maken.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk zaterdag 1 juni 2002 te e-mailen naar w.lute@tt-assen.com of te faxen naar het TT Circuit Assen, faxnummer (0592) 35 69 11.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute - Press Officer

Bijlage - attachment: * antwoordformulier

Deel: ' Uitnodiging persconferentie Gauloises Dutch TT '
Lees ook