PERSBERICHT - 05 SEPTEMBER 2001

Uitnodiging persreis Ardèche en Loire

De regio Rhône Alpes kenmerkt zich door een enorme verscheidenheid aan natuurschoon en ongekende mogelijkheden voor sportieve activiteiten. En dit wil ze graag met u delen.

Daarom nodigt de regio Rhône Alpes, in samenwerking met Maison de la France en de departementen Ardèche en Loire, u uit voor een sportieve ontdekkingstocht van dit gebied, waar het adembenemende uitzicht u blijft verbazen...

Heerlijk wandelen in het koninkrijk van de dennenbomen, paardrijden in Le Forez, mountainbiken langs de verschillende bergdorpjes van de Loire of voor de avontuurlijker ingestelde mens: canyoning in de overweldigende kloven van de Cévennen.

Om u ook te laten proeven van de cultuurhistorie die deze regio te bieden heeft, gaan we een stuk terug in de tijd en brengen een bezoek aan het klooster van Charlieu. U zult zelfs overnachten in een volledig in oude staat hersteld karmelieten-klooster!

De regio Rhône Alpes geeft u nu de mogelijkheid om dit alles persoonlijk te ervaren, en wel van 21 t/m 25 september a.s. Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze reis, neem dan direct contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 020 - 53 53 012.

Het is ook mogelijk om uw reactie naar het volgende e-mail adres te sturen:
Pers@fransverkeersbureau.nl

Floortje Meinen
Maison de la France
Prinsengracht 670
1017 KX Amsterdam

Direct telefoonnummer: 020 - 53 53 012
Fax: 020 - 620 33 39

Deel: ' Uitnodiging persreis Ardèche en Loire '
Lees ook