Uitnodiging persreis naar England's
North Country met Queen of Scandinavia

DFDS Seaways, met zeven passagiersschepen marktleider van ferry overtochten op de Noordzee, nodigt u in samenwerking met England's North Country uit voor een persreis naar Noord- Engeland van woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni 2002.

Programma

Woensdag 12 juni Vertrek om 18.00 uur vanuit IJmuiden naar Newcastle per Queen of Scandinavia.

Donderdag 13 juni Aankomst in Newcastle (9.00 uur).

Via een route langs de Oostkust naar York waar een citytour gemaakt wordt en de belangrijkste highlights bezocht worden. Na het diner wordt er een spannende `ghost walk' gemaakt. Overnachting in Queens Hotel in York.

Vrijdag 14 juni Vertrek vanuit York, via het Nationaal Park Yorkshire Dales naar het schitterende Lake District. Na een boottocht in het Lake District wordt er een bezoek gebracht aan Rydal Mount House & Gardens en een `Coffin Walk' gemaakt van Rydal Mount naar Dove Cottage. Overnachting in Grasmere Red Lion Hotel.

Zaterdag 15 juni Vertrek van Grasmere naar Newcastle. Na de lunch een citytour door Newcastle en vervolgens aan het eind van de middag terug naar de haven van Newcastle. Vertrek vanuit Newcastle om 17.30 uur.

Zondag 16 juni Om 9.30 uur aankomst in Felison Terminal IJmuiden.

Queen of Scandinavia

Onze luxe cruiseferries zijn van alle gemakken voorzien en beschikken o.a. over diverse restaurants, bars en lounges met zeezicht. Vermaak vindt u in de gezellige nachtclub, het casino, de bioscoop en de uitgebreide Seashop. De beide overtochten worden u aangeboden door DFDS Seaways en de hotelovernachtingen in Engeland door England's North Country.

Deelname

Wilt u deelnemen aan deze persreis dan kunt u zich daarvoor aanmelden bij USP PR & Communicatie. Wij verzoeken u om uw gegevens op bijgaand formulier in te vullen en dit te faxen naar USP via faxnummer: 020- 42 32 862 of te e-mailen via margot@usp.nl De groep zal uit max. 8 deelnemers bestaan.

Lezersaanbiedingen

DFDS Seaways biedt u de mogelijkheid de publicatie van uw artikel of reisverslag te combineren met een lezersaanbieding in uw blad. Lezers van uw blad kunnen hierbij profiteren van interessante arrangementen, kortingen en/of extra's. Graag vernemen wij van u de periode waarin u verwacht het artikel te publiceren.

Aanmeldingsformulier

Zie het origineel http://www.tourjour.nl/beheer...oord-Engeland.htm .
S.v.p. faxen of e-mailen naar USP: fax 020- 42 32 862, e-mail: margot@usp.nl


* In verband met de door DFDS Seaways samen te stellen lezersaanbieding.

Zoekwoorden:

Deel: ' Uitnodiging persreis naar England's North Country met Queen of Scand.. '
Lees ook