Uitreiking Gouden Bordjes 2014 wederom groot succes


3 Goud, 12 Zilver en 16 keer Brons

DEN HAAG, 20140616 -- Sterrenkok Pierre Wind, heeft in Expertisecentrum “Gulden Huis” van Florence 31 bordjes uitgereikt aan zorg- en welzijnsinstellingen. Drie huizen kregen een gouden bordje, twaalf een zilveren en brons werd zestien keer uitgereikt. De bordjes zijn een graadmeter voor de kwaliteit van het eten, de service en ambiance in het betreffende huis.

In de achterliggende maanden zijn ruim 35 Mystery Guests langsgegaan bij ongeveer 50 zorginstellingen. De Mystery Guests hebben meerdere malen de huizen beoordeeld op verschillende punten zoals kwaliteit van het eten, de gastvrijheid en de ambiance.

Chefkok Pierre Wind geeft tijdens de uitreiking aan:

- Het peil van de gastronomie is verbeterd bij locaties die veel tijd en aandacht hebben geïnvesteerd.

- Opvallend is dat het verschil tussen Goud, Zilver en Brons toch iets groter is geworden. Vorig jaar was de verhouding tussen brons en zilver nagenoeg gelijk. Dit jaar zijn er meer bronzen bordjes gevallen. Maar ook voor het eerst een derde Gouden Bordje.

De winnaars geven aan dat zij het doen uit liefde voor de mensen en lekker eten. Dat is de sleutel tot succes.

De locatie waar vorig jaar het loden bord is uitgereikt heeft op eigen kracht verbeteringen doorgevoerd. Het resultaat daarvan is in ieder geval geen bord.

Echter om daadwerkelijk grote verbeteringen door te voeren kan iedere zorginstelling een beroep doen op de organisatie van de Gouden Bordjes om hen te adviseren en hierbij te ondersteunen.

Gouden Bordjes zijn er voor:
  • Saffier De Residentiegroep Swaenesteyn; derde jaar op rij Goud.
  • Saffier De Residentiegroep Woonzorgpark Loosduinen; vorig jaar Zilver dit jaar Goud.
  • HWW Rivierenbuurt, van Zilver naar Goud.
De uitreiking is dit keer gehouden in het Expertisecentrum Gulden Huis van Florence; zij hebben een welverdiende “Bronzen Bord" gekregen. Komend jaar worden de zorginstellingen opnieuw bezocht door de Mystery Guests.  Voor de overige uitslagen of meer informatie om uw zorginstelling aan te melden kunt u terecht op www.goudenbordjes.nl.

Deel: ' Uitreiking Gouden Bordjes 2014 wederom groot succes '
Lees ook