Oad reizen


* PERSBERICHT
Vier Globe Reisburo's Provinciaal Winnaar
Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2003

Holten, 21 februari 2003
Globe Reisburo in Holten (Overijssel), Aalten (Gelderland), Voorschoten (Zuid-Holland) en Almere-Stad (Flevoland) zijn uitgeroepen tot provinciaal winnaar in de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2003. Alle provinciale winnaars zijn genomineerd voor de landelijke titel, die op 31 maart a.s. tijdens een feestelijke avond op het ANVR Reisagentensymposium wordt uitgereikt. Cor van Eijden, directeur van Globe Reisburogroep, zegt erg trots te zijn op dit overweldigend succes: "deze uitslag is wederom een bevestiging van de kwaliteit van onze bedrijfsvoering of zoals onze slogan zegt: 'Globe gaat nèt even verder'. Dit blijkt ook uit het feit dat van de 10 provincies waarin Globe Reisburo gevestigd is 6 reisbureaus genomineerd waren voor de titel provinciaal winnaar. De verkiezing is een zeer leerzaam en nuttig proces geweest. Je wordt gedwongen kritisch naar bepaalde activiteiten te kijken en waarnodig aan te passen met als doel nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften en wensen van de klant. De waarde van de titel is dan ook erg groot voor ons!"
De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van de Vereniging van ANVR Reisagenten en het vakblad Reisrevue. De competitie heeft als doel reisbureaus te stimuleren nog meer aandacht te besteden aan kwaliteit in hun bedrijfsvoering. De verkiezing heeft verschillende ronden gekend: in de eerste twee ronden dienden er schriftelijke vragenlijsten ingevuld te worden. Tijdens de derde, mondelinge ronde die hierop volgde zijn alleen de reisbureaus bezocht die meer dan gemiddeld scoorden op de onderdelen marketing, verkoop, ondernemerschap en personeelsbeleid. De beoordeling in deze ronden werd verzorgd door het management adviesbureau Deloitte & Touche/Human Capital Group. Binnenkort wacht de provinciale winnaars de laatste fase van de verkiezing, namelijk een gesprek met een deskundige jury onder voorzitterschap van de heer Gerard Helming, directeur Verkoop en Marketing van Transavia. In deze jury hebben verder zitting: mevrouw C. van Dongen (De Jong Intra Vakanties), de heer H. Mosselman (Sudtours), de heer R. van der Poel (Olympia International Vakantiereizen),
Prof. F. Go (Erasmus Universiteit), mevrouw R.J. Engeman (directeur ANVR) en de heer J. Lokhoff (hoofdredacteur Reisrevue).

Deel: ' Uitreiking Reisbureau van het Jaar 2003 '
Lees ook