Uitverkochte editie Grootste Kennisfestival donderdag in Deventer


De inhoud van een congres met de sfeer van een muziekfestival

DEVENTER, 20170612 -- Donderdag 15 juni wordt voor de tweede keer Het Grootste Kennisfestival van Nederland in het Havenkwartier Deventer georganiseerd. "Klaar voor de toekomst" is het thema. Met 2250 deelnemers was het festival 6 weken voor de tijd al uitverkocht.

[Poster Grootste Kennisfestival van Nederland]
Met meer dan 75 sprekers, sessies, workshops en 18 muziekoptredens is het programma van het Kennisfestival weer bomvol. De inhoud van een groot congres, in de sfeer van een muziekfestival. Met een heus blokkenschema.

Het programma start om 13 uur met een aftrap door NRC columniste Japke-d. Bouma waarna op meer dan 15 podia het festival echt losbarst. Onder andere Yuri van Geest, Arend Ardon, Jos de Blok, Bas Kodden en Marinka Lipsius beklimmen een van de twee hoofdpodia.

De hele dag staat in het teken van de zoektocht naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Maar er is ook lekker eten en drinken... en muziek. Bijvoorbeeld van Hermine Deurloo, Iris Hond, Albert af Ekenstam, Pip Blom, Inge van Calkar, the Paceshifters en het National Jeugd Orkest. Ook treedt het 40-koppend tellend koor De Koorbazen op. 

Het festival is uitverkocht, maar via livestram voor iedereen nog te volgen.
Het hele programma is te vinden op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl.


Deel: ' Uitverkochte editie Grootste Kennisfestival donderdag in Deventer '
Lees ook