Ingezonden persbericht


R&E Services uitzendorganisatie verbijsterd over agressief overnamebeleid van Tad/ Adecco international

Internationaal befaamd uitzendketen, Tad technical services, onderdeel van Adecco Nederland, heeft moeite met de autonome groei.

Slogan 'laat u niet te snel verleiden' heeft geen invloed gehad op werknemers van R&E Services uitzendbureau B.V.

De arrondissementsrechtbank te Rotterdam heeft R&E services, zij het wat cryptisch, in haar geschillen met Tad/ Adecco international en respectievelijk een drietal medewerkers van haar organisatie, in een kort geding in het gelijk gesteld. Zij heeft daarmee de weg vrij gemaakt voor een eventuele bodemprocedure die R&E services uitzendorganisatie zal gaan voeren tegen de 'uitzendreus'.

Kern van de zaak is dat Tad technical services gebruik heeft gemaakt van spionage en informatie uit de eerste hand om de beoogde groei te vereenvoudigen. De kennis, verkregen door een tweetal ex-medewerkers van R&E services, te weten haar voormalig adjunct directeur en een uitzendconsulente, heeft er toe geleid dat de omzet is gehalveerd en de directie van R&E services heeft moeten besluiten, haar filiaal te Deventer te sluiten. Voor alle duidelijkheid waren de beide medewerkers al circa een half jaar voor hun overstap naar Tad, de nodige gegevens aan het verzamelen, zoals plannings lijsten, omzet lijsten, uitdraaien van het gehele klantenbestand, tarieven, marge vergelijkingen en winstmarges per project. Er werd geïnventariseerd, klanten werden benaderd en met de verkregen informatie werd het gehele werkende bestand systematisch benaderd en werden er klinkende aanbiedingen gedaan door de medewerkers van Tad technical services aan de mensen van R&E services.

Rest mij niks anders dan te vechten voor onze rechten en de toekomst van ons bedrijf.

Voor nadere inlichtingen:
E. de Bruijn
Functie: DGA, R&E services uitzendbureau b.v.
Tel: 010-2849792 (kantoor) 0653326502 (mobiel)
Email: webmaster@reservices.demon.nl

Capelle aan den IJssel 14 juli 2001

Deel: ' Uitzendbureau R&E Services start bodemprocedure tegen Adecco '
Lees ook