BedrijfsautoRAI

10-07-2002

Uniek mobiliteitsprogramma nu ook voor Opel bedrijfswagens

Het vooruitstrevende mobiliteitsprogramma Opel Master Service Garantie (OMSG) dat Opel op alle personenwagens voert, komt per 1 juli ook beschikbaar voor Opel bedrijfswagens. Hierdoor is nu het complete aanbod van Opel voorzien van deze unieke mobiliteitsgarantie.

Met de OMSG biedt Opel een zeer uitgebreid arsenaal aan zekerheden, waardoor de mobiliteit optimaal gewaarborgd wordt. Zo is er sprake van mobiliteitsgarantie die in heel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week, op afroep beschikbaar is. Als er onverhoopt pech onderweg is, wordt alles in het werk gesteld om de gebreken zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor wordt, afhankelijk van de kwaal, hulp ter plaatse geboden of wordt de auto naar de dichtstbijzijnde bedrijfswagendealer gesleept. Daarnaast wordt er een vervangende auto of bedrijfswagen aangeboden als de bedrijfswagen niet binnen twee uur gerepareerd kan worden, voor maximaal vier dagen. Door deze maatregelen is de Opel bedrijfswagenrijder te allen tijden verzekerd van mobiliteit. Bovendien zijn de kosten van reparatie, inclusief onderdelen en onder bepaalde voorwaarden arbeidsloon, inbegrepen bij de OMSG.

Doordat deze mobiliteitsgarantie nu ook voor de bedrijfswagens beschikbaar is, is optimale continuïteit gegarandeerd en uitval zo goed als uitgesloten. De enige voorwaarde aan de OMSG is dat de Opel in onderhoud moet zijn bij de Opel dealer en zijn periodieke onderhoudsbeurten krijgt. Elke keer als de bedrijfswagen een onderhoudsbeurt krijgt, is deze tot de volgende onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteit en reparatie. Doordat de Opel bedrijfswagens een prettig ruime onderhoudsinterval hebben, wordt de uitval van de bedrijfswagens nog verder gereduceerd.

De OMSG voor bedrijfswagens geldt voor alle bedrijfswagens die na 1 januari 1998 zijn geregistreerd. De OMSG wordt na elke onderhoudsbeurt verlengd tot een maximum van 7 jaar of 150.000 km. Tussentijds instappen is eveneens mogelijk.

Met deze mobiliteitsgarantie was Opel al toonaangevend op de personenwagenmarkt. Door de garantie ook op bedrijfswagens toe te passen, weet Opel zich nog verder te onderscheiden. Naast de OMSG gaat het streven naar de beste service nog verder. Zo is er voor een servicebeurt geen afspraak nodig. Bovendien heeft de klant recht op maar liefst drie jaar Opel Assistance en vervangend vervoer tot een periode van drie jaar. De vervanging van servicedelen geschiedt daarnaast in maximaal drie uur.

Deel: ' Uniek mobiliteitsprogramma nu ook voor Opel bedrijfswagens '
Lees ook