Unieke combinatie in Nederland: sportmassage en magneetveldtherapie voor paarden


AMERSFOORT, 20070111 -- Als eerste in Nederland combineert Muriel ten Haken uit Amersfoort sportmassage met Magneetveldtherapie voor paarden. Voorheen paste zij alleen magneetveldtherapie toe. Nu zij echter enkele maanden de combinatie met sportmassage toepast, zijn de resultaten aanzienlijk verhoogd. Paarden die stijf of onregelmatig lopen, bewegen zich al na drie massages veel soepeler.

Muriel komt veel paarden tegen met spierproblemen. Spierknopen en spierverklevingen zijn aan de orde van de dag. "Vooral aan de hals, rug en achterhand", aldus Muriel. "Door het paard sportmassage te geven worden knopen en verklevingen in de spieren opgespoord en weggemasseerd. Drie behandelingen binnen drie weken is vaak voldoende om het grootste deel van het probleem op te lossen".

Dat Muriel Magneetveldtherapie inzet tijdens de sportmassages is uniek. Magneetveldtherapie is een ideale therapievorm om de spieren zowel vr, tijdens als na de massage extra te behandelen. In een speciale paardendeken worden door een apparaat de magneetvelden opgewekt. Magneetvelden zijn lichte trillingen die ervoor zorgen dat cellen in het lichaam weer hun werk gaan doen. "Veel paarden genieten zichtbaar van Magneetveldtherapie. Zij staan er vaak bij te slapen".

Naast sportmassage en magneetveldtherapie voor paarden, past Muriel ten Haken, de 30-jarige natuurgeneeskundig therapeute voor dieren, ook Bachbloesemtherapie en Aromatherapie toe voor hond, paard, konijn en kat. Tevens worden mensen door haar gemasseerd. Zij is namelijk daarnaast ook stoelmasseur en geeft stoelmassages bij bedrijven.
Meer informatie: www.dierenmassage.nl, 033-4656377, info@mandeor.nl


Deel: ' Unieke combinatie in Nederland sportmassage en magneetveldtherapie voor paarden '
Lees ook