Unieke financiele dienstverlening voor MKB


Paymaxx neemt vorderingen over en wint zelf debiteuren uit

AMSTERDAM, 20080117 -- Paymaxx Nederland bv (www.paymaxx.nl) is een nieuwe onderneming die vorderingen op debiteuren koopt van bedrijven die door een matige of slechte liquiditeit problemen ondervinden.

Slechte liquiditeit

Iedere ondernemer weet uit eigen ervaring dat er soms situaties zijn waarbij niet, of te laat betalende debiteuren een rem zijn op de groei of zelfs op een gezonde bedrijfsvoering zijn. Ook is niet elke MKB-er even bedreven in efficint debiteurenbeheer. Een slechte liquiditeit is hiervan het gevolg.

Sommige bedrijven sluiten factoring contracten maar dat is lang niet voor iedereen een optimale oplossing. Paymaxx Nederland bv biedt een aantrekkelijk alternatief. Bedrijven kunnen hun vorderingen op debiteuren (oud en nieuw) verkopen. Paymaxx neemt de vorderingen -en daarmee het betalingrisico- over tegen een discount, betaalt de opdrachtgever en wint zelf de debiteuren uit.

Directeur H. Beentje; " Als ondernemer weet ik uit eigen ervaring dat debiteurenbeheer geen aantrekkelijke taak is. Tegelijkertijd heeft de ervaring geleerd dat goed debiteurenbeheer tot een gezonde bedrijfsvoering leidt. Paymaxx kan bedrijven die in de problemen zijn geraakt helpen schoon schip te maken".

Snelle oplossing

De procedure is zo opgebouwd dat ondernemers die zich melden, binnen n of twee werkdagen weten of Paymaxx iets voor ze kan betekenen en dat de transactie binnen een week geheel is afgerond.

Voor meer informatie www.paymaxx.nl


Deel: ' Unieke financiele dienstverlening voor MKB '
Lees ook