Unieke Kerst-Special in De Rijp


Kerst, toch altijd een van de gezelligste momenten van het jaar. Dit is uw kans om zelf creatief aan de slag te gaan

DE RIJP, 20071101 -- Op zaterdag 10 november a.s. organiseert Creatief Centrum Nederland, in samenwerking met RicoDesign, een Nationale HomeDecorating Dag met als onderwerp een spetterende "Kerst-Special"

RicoDesign heeft al jaren ervaring en daarom een grote naam opgebouwd in het creatieve home-decoreren. Een samenwerking met Creatief Centrum Nederland ligt dus voor de hand. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de oprichting van het RicoDesign Team Nederland en de gezamenlijke organisatie van de Nationale Home-Decorating Dag.

Voor de eerste keer vindt deze RicoDesign Kerstspecial plaats in Nederland.
Met deze special zullen de diverse Design Team leden de prachtigste kerstversieringen laten zien en hoe deze gemaakt kunnen worden.
Denkt u het niet zelf te kunnen, dan is er de mogelijkheid, op deze dag, om u in te schrijven voor n van de vele speciale Kerst-workshops. Deze workshops staan onder leiding van leden van het RicoDesign Team Nederland.

Creatief Centrum Nederland zal deze dag helemaal in kerstsfeer gedompeld zijn, door de enorme hoeveelheid voorbeelden welke ook U kunt maken!
Daarnaast zal er gezorgd worden voor de presentatie van een aantal primeurs.

De Nationale Home-Decorating Dag vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.
Meer informatie vindt op op www.ccnevents.org of tel. 0299 679717


Deel: ' Unieke Kerst-Special in De Rijp '
Lees ook