Unieke samenwerking Green People Recruitment en Hogeschool HAS Limburg


VENLO, 20121012 -- Green People Recruitment zal de komende jaren Hogeschool HAS Limburg promoten en vertegenwoordigen. Dit is gisteren in Venlo bekend gemaakt. Door gericht accountmanagement vanuit een arbeidsmarktperspectief gaat Green People Recruitment extra verbindingen leggen tussen potentiële studenten, onderwijs, bedrijven en organisaties. HAS Hogeschool Limburg stelt Green People Recruitment aan als preferente partner voor personeelsdiensten ten behoeve van haar studenten en relaties.

[Samenwerkingsakkoord Green People Recruitment en Hogeschool HAS Limburg]

Frans van Leijden, directeur Hogeschool HAS Limburg: “Green People Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau in de Agro Food Business. Green People Recruitment opereert nationaal en internationaal en heeft stevige roots in de regio. Een uitstekende en betrouwbare partner die samen met ons zich gaat inzetten voor een positieve ontwikkeling van Hogeschool HAS Limburg!” Marco Janssen en Jos van Kleef, directie Green People Recruitment: ”Wij zijn enorm enthousiast over deze unieke meerjarige samenwerking met Hogeschool HAS Limburg. We zijn er zeker van dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van Hogeschool HAS Limburg.”

Over Hogeschool HAS Limburg
HAS Hogeschool is hét opleidings- en kenniscentrum van Zuid-Nederland in de agrofoodsector. De instelling heeft 2400 voltijdstudenten aan verschillende opleidingen op het gebied van agro, food, milieu en groene ruimte. Daarnaast volgen 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies. HAS Hogeschool is een middelgrote hogeschool, waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Kernwaarden zijn betrokkenheid, innovatie, internationalisering en ondernemerschap.

Over Green People Recruitment: Kracht door specialisatie!
Green People Recruitment is leverancier van personeelsdiensten in de breedste zin van het woord. Wij zijn een bureau met een bijzonder specialisme: De Agro en Food Business. Wij bemiddelen hoofdzakelijk voor HBO en WO functies specifiek in de Agrarische & Food sector.

Via https://www.hasinlimburg.nl kunt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen.Deel: ' Unieke samenwerking Green People Recruitment en Hogeschool HAS Limburg '
Lees ook