PERSBERICHT

Unique International neemt uitzend- en detacheringsbureau Job-In over

Unique International N.V. - flexibele arbeid, opleidingen en ICT - is in gesprek met uitzend- en detacheringsbureau Job-In over de overname van dit bureau. De gesprekken hebben het stadium bereikt dat de verwachting gewettigd is dat de overname binnen afzienbare termijn kan worden gerealiseerd. De overname zal in contanten worden voldaan en direct positief bijdragen aan de winst per aandeel van Unique International N.V.

Job-In, opgericht in 1986, is actief onder de naam Job-In Uitzendbureau, gespecialiseerd in het uitzenden van anderstalig kantoorpersoneel (native speakers) naar internationale bedrijven en onder de naam Job-In Consultancy, gespecialiseerd in het detacheren van personeel. Het bureau bedient haar opdrachtgevers voornamelijk in de Randstad vanuit haar vestiging in Den Haag. Gemiddeld zijn ruim 200 uitzendkrachten aan het werk. De omzet over 1998 bedroeg circa NLG 14 miljoen.

Met het van de Unique Groep deeluitmakende bureau Ad Rem werkt Job-In nu al incidenteel samen. Verwacht wordt dat Job-In, in nauwe verdere samenwerking met Ad Rem, een belangrijke versnelde expansie kan doormaken in de markt van de multinationals.

Profiel Unique International
Unique International omvat, als multi-niche organisatie, een groep van ondernemingen die actief zijn in de uitzending, projecten, detachering, opleidingen, consultancy en training in de algemene, technische, alsmede de automatiseringssectoren. Met ruim 240 vestigingen is de groep actief in Nederland en België. Zij realiseert haar omzet enerzijds bij een relatief groot aantal opdrachtgevers in het MKB-segment en anderzijds bedient zij in toenemende mate grote accounts in kwaliteitsgevoelige niches van de arbeidsmarkt. Dankzij haar brede dienstenassortiment is Unique ook voor grote ondernemingen met een breed geschakeerde vraag naar vakspecialisten een aantrekkelijke business partner. Aan de aanbodzijde voelen vele specialisten zich op hun vakgebied aangetrokken door één van de werkmaatschappijen van Unique International.

Almere, 8 juli 1999
De Raad van Bestuur van Unique International N.V.

Voor nadere informatie:
De heer R. Icke, tel: 036 538 24 20

Deel: ' Unique neemt uitzend- en detacheringsbureau Job-In over '
Lees ook