Unisyn neemt deel aan MEDICA 2010 World Forum in Düsseldorf, Duitsland van 17-20 november 2010

GOLDEN, Colorado (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20101012 --

Unisyn Medical Technologies, Inc., een vooraanstaand leverancier van eigen producten en diensten aan de diagnostische beeldvormingsbranche, heeft vandaag haar deelname bekendgemaakt aan het MEDICA 2010 World Forum for Medicine, dat in Düsseldorf, Duitsland zal worden gehouden van 17 tot 20 november. Unisyn zal zich presenteren in de American Pavilion Hall 16, standnummer E26-4. Meer dan 135.000 bezoekers uit meer dan 100 landen worden verwacht op dit jaarlijkse evenement.

Unisyn is wereldwijd marktleider op het gebied van de ontwikkeling en het op de markt brengen van geavanceerde diagnostische echografie test- en meetapparatuur. Bij de MEDICA zal Unisyn verscheidene nieuwe echografie testapparaten presenteren, waaronder de FirstAssistTM, een voor de branche unieke, technologisch geavanceerde echografiesonde-emulator die rechtstreeks de prestaties test van echografiesystemen in een aantal cruciale modaliteiten, zoals B-modus beeldvorming en Doppler. Unisyn zal ook haar wereldwijd erkende akoestische power and intensity testing suite en meetdiensten laten zien, die geaccrediteerd zijn aan ISO 17025.

“Met meer dan 120 bedrijven die dit jaar echografieproducten laten zien op de MEDICA, zal ik met veel plezier aanwezig zijn bij dit belangrijke internationaal evenement om onze echografietestproducten en -diensten te presenteren aan een steeds groeiende lijst van Original Equipment Manufacturers (OEMs) op het gebied van echografie,” aldus G. Wayne Moore, Unisyn’s Advanced Development Group President and Chief Strategy Officer. “Echografie is wereldwijd de meest gebruikte modaliteit geworden. Onze eigen biomedische hulpmiddelen en testapparatuur bewijzen elke dag opnieuw dat deze apparatuur werkt in overeenstemming met de OEM specificatie, waardoor de veiligheid van de patiënt en de klinische werkzaamheid van het onderzoek gewaarborgd blijven.”

Over Unisyn Medical Technologies, Inc.

Unisyn Medical Technologies, Inc. is een vooraanstaand leverancier van producten en diensten aan de diagnostische beeldvormingsbranche. Unisyn verbetert haar eigen technologieën en geavanceerde technische mogelijkheden om kostenefficiënte oplossingen van hoge kwaliteit te leveren aan haar klanten in een groot aantal modaliteiten en leveranciersplatforms. Unisyn’s uitgebreide oplossingen omvatten service en hulp ter plaatse, onderdelenlevering en depotreparatie en kwaliteitsborging en accreditatie. Unisyn Medical Technologies, Inc. heeft haar hoofdvestiging in Golden, Colorado en heeft vestigingen in Longmont, Colorado en Cary, Illinois. Unisyn is een portefeuillebedrijf van Galen Partners, een vooraanstaand private equity bedrijf op het gebied van gezondheidszorg. Bezoek voor meer informatie de website van Unisyn op www.unisynmedical.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Unisyn Medical Technologies, Inc.
G. Wayne Moore, President – Advanced Development Group en CSO
303-682-5871

gwmoore@unisynmedical.com

Deel: ' Unisyn neemt deel aan MEDICA 2010 World Forum in Düsseldorf '
Lees ook