Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Ton van Setten tot Directeur Public Sector

Schiphol-Rijk, 16 juli 2001 - Ton van Setten (47) is bij Unisys benoemd tot Directeur Public Sector en neemt zitting in het Managementteam van Unisys Nederland N.V. In zijn functie is hij eindverantwoordelijk voor de activiteiten gericht op de Overheids- en semi-overheidsector.

Unisys Public Sector biedt succesvolle oplossingen aan nationale, provinciale, lokale en semi-overheden. De divisie is onder andere gespecialiseerd in grootschalige e-Government-oplossingen, systeemintegratieprojecten, Document Management en Bio-identificatiemethodieken. Daarnaast levert Unisys een breed algemeen portfolio, waaronder Managed Services, Outsourcing en hard- en softwareoplossingen. Vorig jaar introduceerde Unisys een landelijk opsporingssysteem voor de Nederlandse Politie.

Van Setten is sinds 1979 bij Unisys in dienst en heeft vele managementposities bekleed, met name op het terrein van systeemintegratie. Voorheen was hij directeur Cross Industry.

Unisys
Unisys is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van consultancy en ondersteunende oplossingen, waarbij e-business-oplossingen een groot deel van het portfolio uitmaken. Met ruim 37.000 werknemers verdeeld over 100 landen wereldwijd ondersteunt Unisys haar klanten bij het optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de interneteconomie. De mensen van Unisys ontwikkelen oplossingen, services, platforms en netwerkinfrastructuren die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om succesvol zaken te doen in dit nieuwe tijdperk. Unisys biedt een compleet portfolio van e-@ction-oplossingen voor e-business. Deze 'repeatable' oplossingen zijn gebaseerd op de uitgebreide kennis van Unisys op het gebied van systeemintegratie, op maat gesneden én standaardoplossingen, outsourcing, Microsoft Windows NT/2000-services, netwerkservices en merkonafhankelijk onderhoud, en wereldwijde support. Daarnaast levert Unisys enterprise-class NT-servers, mainframes, middleware, software- en storage-producten. Unisys heeft voor haar oplossingen een focus op specifieke verticale marktsectoren, waaronder financiële services, transport, telecommunicatie, overheid, publishing en supply chain-markten.

Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Schiphol-Rijk. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: http://www.unisys.com of http://www.unisys.nl. Beleggersinformatie is te vinden op http://www.unisys.com/investor.

UNISYS
Erwin Zijlstra
Country Communications Manager Unisys Nederland
Tel: 020 - 526 78 47
Mob: 06 - 538 21189
e-mail: erwin.zijlstra@nl.unisys.com

Deel: ' Unisys benoemt Ton van Setten tot Directeur Public Sector '
Lees ook