Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Willem Zwang tot Principal NDCP Noord-Europa

Schiphol-Rijk, 6 augustus 2001 - Willem Zwang (32) is bij Unisys benoemd tot Principal Noord-Europa van de Network and Desktop Consulting Practice (NDCP) binnen Unisys Global Network Services. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het Noord-Europese team dat zich bezighoudt met verkoop en levering van consultancy-activiteiten binnen Nederland, Scandinavië, Oostenrijk en Zwitserland. Zwang, sinds mei 1998 in dienst van Unisys, was eerder actief als Business Development Manager en Principal NDCP voor Unisys Nederland. Daarvoor heeft hij verschillende technische en commerciële functies uitgeoefend bij EDS.

Over Unisys NDCP
De Unisys Network and Desktop Consulting Practice (NDCP) heeft hoogwaardige technische en organisatorische kennis om onderzoek, ontwerp en implementatie op het gebied van gedistribueerde infrastructuur mogelijk te maken. De NDCP opereert op vier gebieden: Microsoft Enterprise Solutions, Enterprise Networking Solutions, ICT Service Management Solutions en Program Management. Zij maakt gebruik van uitstekende methodologieën en hoogstaande kennis van producten in een gestructureerde omgeving. De kracht van NDCP ligt in de oplossingen die aansluiten op de bedrijfsprocessen van de klant.

Unisys
Unisys is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van consultancy en ondersteunende oplossingen, waarbij e-business-oplossingen een groot deel van het portfolio uitmaken. Met ruim 37.000 werknemers verdeeld over 100 landen wereldwijd ondersteunt Unisys haar klanten bij het optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de interneteconomie. De mensen van Unisys ontwikkelen oplossingen, services, platforms en netwerkinfrastructuren die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om succesvol zaken te doen in dit nieuwe tijdperk. Unisys biedt een compleet portfolio van e-@ction-oplossingen voor e-business. Deze 'repeatable' oplossingen zijn gebaseerd op de uitgebreide kennis van Unisys op het gebied van systeemintegratie, op maat gesneden én standaardoplossingen, outsourcing, Microsoft Windows NT/2000-services, netwerkservices en merkonafhankelijk onderhoud, en wereldwijde support. Daarnaast levert Unisys enterprise-class NT-servers, mainframes, middleware, software- en storage-producten. Unisys heeft voor haar oplossingen een focus op specifieke verticale marktsectoren, waaronder financiële services, transport, telecommunicatie, overheid, publishing en supply chain-markten.

Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Schiphol-Rijk. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: http://www.unisys.com of http://www.unisys.nl. Beleggersinformatie is te vinden op http://www.unisys.com/investor.

UNISYS
Erwin Zijlstra
Country Communications Manager Unisys Nederland
Tel: 020 - 526 26 26
Mob: 06 - 538 21189
e-mail: erwin.zijlstra@nl.unisys.com

Deel: ' Unisys benoemt Willem Zwang tot Principal NDCP Noord-Europa '
Lees ook