Ingezonden persbericht


Unisys kiest Sterk Werk Communicatie voor mediarelaties

ROTTERDAM, 13 april 2004 Unisys Nederland heeft haar mediarelaties ondergebracht bij Sterk Werk Communicatie in Rotterdam. Unisys is wereldwijd actief in consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuur en servertechnologie.

Wij zijn verheugd dat Unisys haar mediarelaties in Nederland via ons laat verzorgen. De activiteiten van deze grote internationale IT-speler passen goed in ons portfolio van automatiseringsklanten , zegt Harry Scholte, algemeen directeur van Sterk Werk Communicatie. Het bureau heeft de opdracht gekregen om Unisys verder te profileren als IT-dienstverlener (inmiddels 75% van de activiteiten) en specialist in hoogwaardige consulting.

Sterk Werk Communicatie, opgericht in 1992, is een zelfstandig bureau voor PR en corporate communicatie. Het bureau werkt voor onder andere Aon Nederland, Blaupunkt, Datastream Systems, Center Parcs, Dell, Interbank en XS4ALL. Sterk Werk Communicatie is lid van Bandwidth, een internationaal netwerk van onafhankelijke PR-bureaus met een specialisatie in de IT- en telecomsector.

Meer informatie:

Erwin Zijlstra, Country Communications Manager

Unisys Nederland

Tel. (020) 526 78 47 Email erwin.zijlstra@nl.unisys.com

of

Aad Jan Roos, senior consultant

Sterk Werk Communicatie

Tel. (010) 456 78 49 Email: aadjan.roos@sterkwerk.nl

Deel: ' Unisys kiest Sterk Werk Communicatie voor mediarelaties '
Lees ook