Unit 4 NV

PERSBERICHT:

MICROSOFT KIEST UNIT 4 AGRESSO BUSINESS WORLD ALS 's WERELDS BESTE 'PACKEGED APPLICATION'

Sliedrecht, 16 juli 2001 - In Anaheim, Californië, is AGRESSO Business World gisteren uitgeroepen tot Beste Pakketapplicatie van het Jaar.

Bijna 800 applicaties waren ingezonden voor de 2001 Fusion Awards. De prijswinnaars werden zondagavond 15 juli bekendgemaakt tijdens de openingssessie van de bijeenkomst van Microsoft partners.

Bij het bekendmaken van de winnaar noemde Ian Rogoff, plaatsvervangend president-directeur van de Worldwide Partner Group van Microsoft, de vele productcertificaties verkregen door AGRESSO Business World. De prijs voor de Pakketapplicatie van het Jaar wordt uitgereikt aan partners die via volledig integreerbare pakketsoftware betrouwbare en geavanceerde technologie leveren aan hun klanten.

"Microsoft roemt Unit 4 Agresso voor de succesvolle manier waarop het bedrijf zijn klanten voorziet van hooggekwalificeerde Microsoft-oplossingen. De uitverkiezing tot winnaar van de Microsoft Certified Partner Award 2001 onderstreept de waarde van de diensten die Unit 4 Agresso levert op het gebied van pakketapplicaties," aldus Rogoff.

"We zijn zeer verheugd met deze prijs," zegt Chris Ouwinga, CEO van Unit 4 Agresso. "Deze erkenning door Microsoft is een enorme opsteker voor de medewerkers en klanten van Unit 4 Agresso en bevestigt de wereldklasse van AGRESSO Business World. We gaan vol vertrouwen door met innovatie om onze vooraanstaande positie in Europa en Noord-Amerika op het gebied van zakelijke oplossingen te behouden."

De business software van Unit 4 Agresso NV wordt in toenemende mate aangevuld met functionaliteiten en technieken die de bedrijfsvoering nog efficiënter en effectiever maken. Internettechnologie, mobiele communicatie, business intelligence en beveiligings- maatregelen worden steeds meer met de business software geïntegreerd. Als veelzijdig specialist die alle benodigde kennis en activiteiten zelf in huis heeft, kan Unit 4 Agresso NV dan ook het gehele e-business traject voor haar rekening nemen: van consultancy tot implementatie en ondersteuning bij het gebruik van de producten en diensten. Integratie en perfecte samenwerking tussen de verschillende componenten staan hierbij voorop. Dit one-stop-shop concept maakt Unit 4 Agresso NV tot een leverancier voor de totale automatisering, inclusief de benodigde dienstverlening.

Deel: ' Unit 4 Agresso Business World beste 'packeged application' '
Lees ook