Unit 4 NV

Persbericht

Unit 4 Agresso ontvangt twee Awards tijdens het Network Associates Europese Partner Symposium 2002 in Dublin

Sliedrecht 18 juni 2002

Network Associates heeft tijdens haar jaarlijkse Europese Partner Symposium wederom een aantal belangrijke awards uitgereikt.

Unit 4 Agresso viel dit jaar zelfs twee keer in de prijzen: Unit 4 Security Solutions werd McAfee Reseller of the Year voor North, Central and Eastern Europe, en de managed services leverancier 4Sure.IT won de Service Provider of the Year (EMEA) Award in de nieuwe categorie Managed Services (ASaP).

Unit 4 Security Solutions, specialist op het gebied van de beveiliging van netwerken en internet, werd McAfee Reseller of the Year voor North, Central and Eastern Europe (NCEE). De prijs werd overhandigd door Paul van Hugte, Vice-President NCEE van Network Associates, en vormt de erkenning van 's werelds grootste producent van anti-virussoftware voor de inspanningen van Unit 4 Security Solutions over de afgelopen jaren. De inspanningen van de securityprofessionals waren succesvol en hebben ertoe geleid dat in 2001 een nieuw verkooprecord werd gerealiseerd.

Van Hugte roemde het partnership met Unit 4 Agresso: "Met Unit 4 Security Solutions hebben wij een partner die zich met de juiste focus en het juiste doorzettingsvermogen enorm inspant om gezamenlijk met Network Associates de McAfee security producten te 'branden' in de Europese markt".

Peter Glissenaar, directeur van Unit 4 Agresso's divisie Internet & Security: "Met een totaalpakket van securityproducten n -diensten, slaagt Unit 4 Security Solutions er in om complexe beveiligingsprojecten tot een goed einde te brengen. Het gaat hierbij vaak om grote organisaties met een veelheid aan vestigingen en een ingewikkelde netwerk- en Internet-infrastructuur. Onze missie is eenvoudig - we maken bedrijven veilig en we houden ze veilig- en het succes is onmiskenbaar".

De managed security leverancier 4Sure.IT won de Service Provider of the Year (EMEA) Award in de nieuwe categorie Managed Services (ASaP). Deze award werd overhandigd door Tom Ruiter, EMEA Director of McAfee Security.

4Sure.IT werd in 2001 een service provider van McAfee ASaP. 4Sure.IT is er in korte tijd in geslaagd een succesvol distributiekanaal voor managed services op te zetten. Inmiddels heeft 4Sure.IT in 11 landen ruim 50 partners en levert managed services voor meer dan 10.200 pc's .

De divisie Internet & Security van Unit 4 Agresso heeft jarenlange ervaring met het leveren van gentegreerde security en internetoplossingen op basis van 'third party'-producten. Door het aanbieden van zogenaamde 'managed services' en het leveren van diensten door de gespecialiseerde securityprofessionals, speelt Unit 4 Agresso een toonaangevende rol op de snel groeiende securitymarkt.

Profiel Unit 4 Agresso

De strategie van Unit 4 Agresso is erop gericht totaaloplossingen aan te bieden die bestaan uit een combinatie van bedrijfssoftware en gespecialiseerde producten en diensten voor het gentegreerd en veilig zakendoen via het internet. Hierbij richt Unit 4 Agresso zich met de Unit 4 producten voornamelijk op de traditionele middenmarkt, met voor de business software een duidelijke focus op specifieke marktsegmenten. Het product Agresso Business World is gericht op grote, internationale organisaties, en is sterk vertegenwoordigd in de publieke sector en de zakelijke dienstverlening.

Het hoofdkantoor van Unit 4 Agresso is gevestigd in Nederland. Andere kantoren zijn gevestigd in Belgi, Groot-Brittanni, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. Unit 4 Agresso realiseerde in 2001 met ongeveer 1.400 medewerkers in dienst een netto omzet van meer dan 208 miljoen. Sinds 1998 is het aandeel Unit 4 Agresso genoteerd aan de officile markt van Amsterdam Exchanges, dat fuseerde met de beurzen van Parijs en Brussel tot Euronext. Unit 4 Agresso is opgenomen in de Next 150 en de Midkap-index van de AEX.

Noot voor de Redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frans Plantaz, Manager Corporate Communications Unit 4 Agresso N.V.

Telefoon: 0184 444 444; fax: 0184 444 463; e-mail: frans.plantaz@unit4agresso.com

(foto's via fotopersbureau Dijkstra - tel:0297566883)

Internet: http://www.unit4securitysolutions.nl Of http://www.4Sure.IT

Deel: ' Unit 4 Agresso ontvangt twee Awards tijdens het Network Associates E.. '
Lees ook