Unit 4 stelt Abacus aan als distributeur van mkb-pakket Multivers

Sliedrecht, 14 januari 1999 - Unit 4 heeft Abacus BV als distributeur aangesteld en tegelijkertijd een belangrijke stap gezet naar optimale dekking in het partnerkanaal voor MKB-software. Abacus is een landelijke distributeur van onder meer bedrijfssoftware en bedient ruim 900 dealers en resellers. Abacus heeft ruim 14 jaar ervaring in verkoop met implementatie van bedrijfssoftware en heeft momenteel het grootste dealerkanaal voor met name het kleinbedrijf in handen. De keuze van Abacus om Multivers for Windows in haar assortiment op te nemen onderstreept het succes en vraag uit de MKB-markt naar de bedrijfssoftware van Unit 4.

De keuze voor het werken met distributeurs is een volgende stap in de ontwikkeling van Unit 4 tot een software-leverancier, die zowel voor het klein-, midden- als grootbedrijf de juiste oplossing biedt en bovendien beschikt over een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk voor de verschillende doel- en deelmarkten. Unit 4 heeft de verwachting middels de samenwerking met Abacus vooral een verdere groei van haar marktaandeel in het kleinbedrijf te kunnen realiseren. De distributeur zal zich concentreren op het gericht benaderen en ondersteunen van partners voor de verkoop van de bedrijfssoftwarepakketten Multivers for Windows in het kleinbedrijf.

Abacus Abacus BV uit het Brabantse Asten combineert ruim 14 jaar ervaring in de verkoop met implementatie van bedrijfssoftware voor het kleinbedrijf. Het sterk groeiende bedrijf voorziet meer dan 900 dealers en resellers door geheel Nederland van alle middelen, informatie, kennis en diensten die zij nodig hebben om de financiële en administratieve softwarepakketten op professionele wijze aan de eindgebruikers te kunnen aanbieden. Abacus is een `dienstributeur' oftewel een distributeur die toegevoegde waarde biedt in de vorm van aanvullende diensten aan haar relaties, gericht op het verhogen van het kennisniveau van deze relaties. Onder de Abacus dealers en resellers bevinden zich specialisten op diverse gebieden. Of de eindgebruiker nu een accountant, installateur, kleine zelfstandige of productiebedrijf is, Abacus zoekt er de juiste dealer bij. Gelieerd aan Abacus is het consultancy bedrijf Ask-IT. Hier kunnen dealers en resellers consultancy diensten en opleidingen afnemen voor hun klanten. Er zijn ruim 30 consultants verspreid in heel Nederland actief. Zij kunnen met een relatief korte responstijd antwoord geven op vrijwel alle vragen met betrekking tot bedrijfssoftware.

Deel: ' Unit 4 stelt Abacus aan als distributeur van MKB-software '
Lees ook