UNITED AIRLINES

United geeft tweede update over werkzaamheden van vandaag

United Airlines geeft tweede update over werkzaamheden van vandaag

Chicago - United Airlines heeft een nieuwe update uitgebracht waarin men details van de werkzaamheden bevestigt. United zal haar werkzaamheden hervatten volgens de uit 11 punten bestaande veiligheidsrichtlijnen vande FAA voor alle Noord-Amerikaanse luchthavens:

:: United zal niet vóór 8.00 uur (CDT) op vrijdag 14 september de dienstregeling hervatten. Men zal dan beginnen met een beperkte dienstregeling en men is van plan die dienstregeling ook in het weekend aan te houden.

:: United gaat vandaag door met vluchten te voltooien die op 11 september moesten uitwijken en met vliegtuigmaterieel op de juiste locatie te brengen ter voorbereiding op de hervatting van de dienstregeling.

:: United zal steeds nieuwe informatie geven over de werkzaamheden zodra deze beschikbaar wordt.

Voor meer informatie over de vliegschema's van United, maar ook over terugbetaling en omboeken, kunnen reizigers contact opnemen met United op:

United Automated Flight Operations: +1(800) 824-6200 United Reservations: +1(800) 241-6522 United web site: www.united.com

:: United Airlines heeft een speciale website waarop alle beschikbare informatie wordt vermeld over de vluchten UA 93 en UA 175 die betrokken waren bij de terroristische aanvallen van dinsdag jl. Deze site kan men bezoeken op: www.united.com.

United Airlines Worldwide Communications, Media Relations Office, tel.:

+1-847-700-5538, of 's avonds/weekend, tel: +1-847-700-4088 Web site:
https://www.united.com

14 sep 01 15:01

Deel: ' United Airlines geeft tweede update over werkzaamheden '
Lees ook