Persbericht

Enschede, 7 september 2001

Universiteit Twente opent multimediazuilen met bedrijfsfilms Studenten kunnen sfeer proeven bij topondernemingen

Op dinsdag 11 september 2001 opent het Loopbaancentrum van de Universiteit Twente officieel de multimediazuilen van Yourfuture.tv. Op de multimediazuilen staan tientallen korte bedrijfsfilms van topondernemingen en overheidsinstellingen, waardoor studenten zich een goed beeld kunnen vormen van het huidige arbeidsmarktaanbod. Het betreft belangrijke informatie voor het vinden van een geschikte stageplaats of baan. Met de multimediazuilen biedt het Loopbaancentrum de studenten een extra mogelijkheid zich uitgebreider te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Naast de universiteit Twente staan op alle universiteiten van Nederland een tweetal multimediazuilen onder de naam Yourfuture.tv van Info Pinnacle. De reportages geven naast de harde bedrijfsgegevens een indringende impressie van de cultuur, werkinhoud en het type medewerker bij de verschillende organisaties en bedrijven. In het filmfragment komen de voorzitter van de raad van bestuur, een recruiter, starters en andere medewerkers aan het woord en geven daarmee een beeld en sfeer van de organisatie.

De multimediazuil is volgens de heer Van Duijkeren, manager van het loopbaancentrum van de Universiteit Twente een geschikte aanvulling op de aanwezige informatievoorzieningen naast de bestaande studentloopbaanbegeleiding. "De meerwaarde van de zuil zit in het actuele en visuele karakter. De student kan op een snelle manier organisaties met elkaar vergelijken en uitzoeken welk bedrijf past bij haar of zijn interesses en competentie".

Zoekwoorden:

Deel: ' Universiteit Twente opent multimediazuilen met bedrijfsfilms '
Lees ook