Untamed Travelling winnaar 2016 in Maatwerkreizen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160404 -- Untamed Travelling is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Maatwerkreizenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Untamed Travelling weet haar brede kennis van speciale reizen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Untamed Travelling (officiële naam: Untamed Travelling Safaris) is maatwerkspecialist in reizen naar Afrika, Latijns-Amerika, Azië en Antarctica met als kernbegrippen uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. De organisatie verzorgt reizen op maat om de individuele behoeften van elke reiziger te realiseren en hem of haar de ‘once-in-a-lifetime’ reis te bieden. Alles is mogelijk: lang, kort, comfortabel, eenvoudig, individueel of met een groep. Met grote regelmaat reizen medewerkers naar bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zij kunnen de reiziger dus informeren en adviseren vanuit hun eigen ervaringen en kennis. Untamed Travelling (sinds 2001) is gevestigd in Horssen. Het heeft circa 30 medewerkers in dienst en opereert vooral in Nederland en België.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Untamed Travelling een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Untamed, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Beleving en nog eens beleving

Reizen met Untamed Travelling betekent voelen, proeven, ervaren, maar vooral beleven. Alles is maatwerk en geheel afgestemd op de klantwens. Maar met een deskundig advies. ‘De mensen van Untamed zijn allemaal specialisten die de reisgebieden uit eigen ervaring kennen. Unieke, ongerepte plekken waar de mens in volledige symbiose met de omgeving kan leven. Gebieden en ervaringen die de verwachtingen overtreffen. Alles gericht op untamed. Beleving, beleving en nog eens beleving. Niet voor niets is de organisatie in 2015 door de markt uitgeroepen tot beste in verre reizen, met een klanttevredenheid van 9,4’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Speciaal is de aandacht die Untamed besteedt aan de lokale bevolking in haar doelgebieden. Deze probeert zij, met anderen, deelgenoot te maken van de activiteiten, waardoor lokaal inkomens gegenereerd kunnen worden. Dit gaat verder dan ecotoerisme; in feite is het zeer gerichte economische ontwikkeling in gebieden waar normaal nog vrijwel niemand komt. MVO-beleid in ultieme vorm.

De organisatie valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Untamed Travelling uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: www.untamedtravelling.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Untamed Travelling winnaar 2016 in Maatwerkreizen '
Lees ook