UPC NEDERLAND

UPC lanceert Spice Platinum van Playboy TV

Amsterdam, 20 maart, 2003 - UPC Nederland heeft UPC Digital, haar digitale televisieaanbod, uitgebreid met het televisiekanaal Spice Platinum van Playboy Television International (PTVI). UPC speelt met de lancering van dit televisiekanaal verder in op de grote vraag in Nederland naar adult entertainment. Naast het erotisch getinte Playboy TV en de pay-per-view films via Xotix kunnen klanten van UPC Digital nu ook kijken naar het 'hardere' Spice Platinum, dat 24 uur per dag uitzendt.

Spice Platinum is anders, er zijn minder herhalingen, meer premières en de breedste keus in programmering. Klanten kunnen niet alleen genieten van films maar ook van series, korte programma's en magazines. Het nieuwe Premiumkaal is tegen betaling afzonderlijk verkrijgbaar bovenop het Startpakket en kost 15 euro per maand. De uitbreiding met Spice Platinum past in de strategie van UPC Nederland om het aanbod van UPC Digital steeds verder uit te breiden. Klanten kunnen zo profiteren van steeds verder toenemende keuzemogelijkheden aan informatie en entertainment voor verschillende doelgroepen.

UPC Digital Onder de naam UPC Digital biedt UPC Nederland interactieve digitale televisie via haar moderne kabelnetwerk. Met een geavanceerde Set Top Computer aangesloten op de televisie krijgen klanten een hogere kwaliteit beeld en geluid, keuze uit extra televisiekanalen (waaronder Spice Platinum), e-mailen via de televisie en een scala aan interactieve diensten. Klanten kunnen films bestellen (near-video-on-demand) via de merken arrivo (de nieuwste films) en xotix (erotiek)en games spelen met de afstandbediening. Ook kunnen ze luisteren naar 47 non-stop muziekzenders. Via de elektronische programmagids is in één oogopslag duidelijk wat er op televisie is te zien. Het UPC Digital startpakket kost 14,95 euro per maand.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Playboy TV International Playboy TV International LLC (PTVI) is een volledige dochter van de Playboy Entertainment Group, Inc., een divisie van Playboy Enterprises International, Inc. PTVI ontwikkelt en opereert internationale televisiekanalen onder de namen Playboy TV, The Adult Channel, Spice and Spice Platinum. PTVI is eigenaar van Playboy TV networks in het Verenig Koninkrijk en de Benelux, alsmede eigenaar van belangen in Playboy TV Japan (Channel Ruby) en in Playboy TV Latin America en Iberia. PTVI heeft eveneens kanalen in Scandinavie, Frankrijk, Israel, Griekenland, Polen, Turkije, Taiwan, Zuid-Korea en Nieuw Zeeland. PTVI is tevens eigenaar van Playboy TV en Español, een Spaanstalige versie van Playboy TV in de V.S., dat wordt gedistribueerd door de Playboy Entertainment Group, Inc. PTVI opereert 21 kanalen, in 48 landen en in 14 talen, waarbij de programma's in meer dan 150 landen over de wereld wordt uitgezonden.

= = =

Noot aan de redactie: Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Mark Zellenrath, telefoon 020 775 57 81 of 06 29 543 519

Of surf naar https://www.upc.nl

UPC N.V.

20 mrt 03 14:56

Deel: ' UPC lanceert Spice Platinum van Playboy TV '
Lees ook