UPC NEDERLAND

UPC Nederland neemt proef met mobiel servicepunt

Nijmegen, 10 maart 2003 - UPC Nederland komt naar de klant toe. Het kabelbedrijf start deze week in Gelderland een proef met een mobiel servicepunt. Vanaf dinsdag 18 maart tot en met zaterdag 22 maart staan medewerkers van UPC met deze 'klantenservice op wielen' in Rheden, op de parkeerplaats naast de Albert Heijn aan de Groenestraat. De week daarna staat het mobiele servicepunt op de Voormarkt aan de Kerkstraat in Doesburg.

Klanten kunnen bij het servicepunt terecht met vragen over hun radio- en televisiepakket, maar ook met vragen over hun factuur. Zij kunnen bovendien hun klantgegevens laten wijzigen. Drie medewerkers staan klaar om klanten te helpen. Daarnaast kunnen inwoners van Rheden in het mobiele servicepunt breedband kabelinternet via chello uitproberen. Ook kunnen zij zien hoe digitale televisie via de kabel werkt. Zo kun je met UPC Digital bijvoorbeeld e-mail versturen en films bestellen.

Tournee Als de proef met het mobiele servicepunt een succes wordt, dan is het kabelbedrijf van plan om gedurende de rest van het jaar met het mobiele servicepunt op tournee te gaan langs alle gemeenten in Gelderland om zo haar klanten te helpen en informeren. Handig daarbij is dat het servicepunt een directe computerverbinding heeft met de klantenadministratie in Nijmegen, zodat bijvoorbeeld verhuizingen snel kunnen worden doorgevoerd en vragen over facturen snel kunnen worden beantwoord.

UPC Infokanaal Met het mobiele servicepunt biedt UPC haar klanten in Gelderland een extra service naast de telefonische klantenservice, het UPC Infokanaal met teletekst op televisie en de website www.upc.nl. Klanten kunnen ook terecht bij de twee UPC Centers in de regio:

UPC Center Arnhem, Koningstraat 73 maandag 13.00 - 18.00 uur dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur zaterdag 9.30 - 17.00 uur

UPC Center Nijmegen, Takenhofplein 1 maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Mark Zellenrath, telefoon 020 775 57 31 of mobiel 06 29 54 35 19.

UPC N.V.

10 mrt 03 10:04

Deel: ' UPC Nederland neemt proef met mobiel servicepunt '
Lees ook