Update situatie Sharm el Sheikh - Egypte

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert als voorzorgsmaatregel om niet van en naar het vliegveld van Sharm el Sheikh te reizen. Dit in verband met aanwijzingen dat het vliegveld van Sharm el Sheikh niet veilig zou zijn. Dit geldt niet voor de badplaats zelf, daarvoor is het reisadvies onveranderd.

De eerstvolgende vlucht van Neckermann Reizen is aanstaande dinsdag. De mensen die daarop geboekt stonden om naar de badplaats te vertrekken zijn gisterenmiddag gecontacteerd en omgeboekt naar een andere bestemming. Neckermann Reizen zal tot 12 november geen nieuwe vakantiegangers naar Sharm el Sheikh brengen. De gasten die op dit moment in Sharm el Sheikh verblijven worden vandaag of uiterlijk morgen gecontacteerd.

Het welzijn van onze gasten is onze eerste prioriteit. We staan in direct contact met ons reisleidingteam en agentschap ter plaatse en met het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland en houden de situatie nauwlettend in de gaten. Indien er wijzigingen zijn geven wij verdere informatie.

Voor vragen hieromtrent is ons Egypte informatienummer 023-513 55 95 geopend tijdens kantooruren. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via de chat op onze website neckermann.nl en onze social media kanalen.

Deel: ' Update situatie Sharm el Sheikh - Egypte '


Lees ook