Ingezonden persbericht


update software AG lanceert revolutionair product:

Klantinformatie in uw handpalm met update.pda

Amsterdam, 6 september 2001 - Met update.pda, het nieuwste product dat door update software AG is gelanceerd, passen de belangrijke klant- en prospectgegevens in uw broekzak. De software kan op elke PDA (Personal Digital Assistant) worden geïnstalleerd die op MS WIN, Pocket PC of PalmOS besturings systemen draait.

Klant- en prospectgegevens zijn altijd en overal toegankelijk, kunnen bewerkt en aangepast worden door middel van het gebruik van een PDA. update.pda van update, toonaangevend leverancier van elektronische Customer Relationship Management (eCRM) oplossingen, is ontwikkeld in samenwerking met AvantGo, één van de pioniers in mobiele zakelijke oplossingen. Het product staat voor een nieuw mobiel kanaal om toegang te verkrijgen tot informatie in marketing.manager®, update's eCRM kernproduct, wat het leven voor buitendienst medewerkers beduidend eenvoudiger maakt.

Eenvoudig in gebruik en zeer functioneel
Eenvoudigheid in gebruik wordt gegarandeerd door de intuïtieve user interface. De duidelijke display laat alle informatie in één oogopslag zien. De beschikbaarheid van klant gegevens zoals contact persoon, contact geschiedenis, installed base, gedane offertes, uitstaande orders en statistische data, geeft een compleet inzicht in de situatie bij klanten of prospects. Efficiënt Key Account Management wordt ondersteund door een agenda en een favorieten lijst die de belangrijkste bedrijven en contactpersonen bevat.

update.pda - volwassen CRM technologie voor de buitendienst "update.pda is een antwoord op de huidige technologische ontwikkelingen. PDA's worden alom gebruikt in de zakelijke wereld van vandaag. Deze handige, moderne apparaatjes zijn de ideale metgezel tijdens zakenreizen en klantenbezoeken," zegt CEO Gerhard Schubert over de nieuwste innovatie van update.

Ideale partners: update.pda en marketing.manager®
Met behulp van een eenvoudig synchronisatie proces wordt marketing.manager® informatie binnen enkele seconden rechtstreeks uit de centrale klantendatabase verkregen. Zodra de gebruiker uitlogt, kan de data offline bewerkt worden. De volgende keer dat de gebruiker zijn data synchroniseert, worden veranderingen naar de centrale marketing.manager® database verstuurd en daar aangepast. SSL encryption garandeert een maximale beveiliging van de data.

Snelle en eenvoudige implementatie
update.pda is in 17 talen beschikbaar, met sector specifieke software voor de kapitaal goederen industrie, de farmaceutische sector en de Fast Moving Consumer Goods industrie naast de BTB versie. Snelle en eenvoudige implementatie is mogelijk dankzij, vooraf geconfigureerde standaardcomponenten. Eveneens kan de software eenvoudig aangepast kan worden om aan andere behoeften en bedrijfsspecifieke eisen tegemoet te komen. Bestaande zakelijke en verkoop processen kunnen daardoor geoptimaliseerd worden met op maat gemaakte CRM oplossingen voor de buitendienst.

Eerste gebruikers
update.pda wordt reeds succesvol gebruikt door Netragon, de Duitse e-CRM Application Service Provider. Michael Benz over de eerste indrukken: "update.pda heeft CRM binnen ons bedrijf veel flexibeler gemaakt. Centrale data is nu beschikbaar buiten kantoortijden of in de buitendienst. De efficiëntie van onze klantcontacten is daardoor enorm verhoogd."

Online demo's van update.pda zijn aanwezig op:
<http://demo.update.com/PDA_BTB>

Over update.com
update.com, Europa's toonaangevende leverancier van elektronische Customer Relationship Management (e-CRM), ontwikkelt en verkoopt software systemen die ontworpen zijn om CRM-processen professioneel te besturen. De drie kernproducten van update.com; marketing.manager, update.requestcenter en update.prospectminer, omvatten alle aspecten van CRM. De ontwikkeling van nieuwe product versies is gericht op applicaties die op internet gebaseerd zijn. update.web, update.wap en update.pda producten van update.com zijn revolutionaire applicaties op dit gebied.

De missie van update.com: Het leveren van concurerende CRM oplossingen die snel en voordelig voldoen aan de vereisten van onze klanten.

De visie van update.com: De behoeften van klanten begrijpen. update.com werd opgericht in Wenen in 1988. Het bedrijf heeft vandaag de dag kantoren in, Centraal en Oost Europa, de VS en Australië. Momenteel bewijzen meer dan 500 bedrijven en 40.000 gebruikers de deskundigheid van de Weense software specialist.

Bezoek onze homepage voor meer informatie op: <http://www.update.com>

Nicole Haarsma

update.com software Benelux BV

Hessenbergweg 8-10

1101 BT Amsterdam

Tel: 020-311 8000

Fax: 020-311 8001

E-mail: info.nl@update.com

Deel: ' Update software AG lanceert handpalm met update.pda '
Lees ook