Urenregistratie via je smartphone met QicsTime


KATWIJK, 20130517 -- Qics introduceert een mobiele website waarmee je met iedere smartphone via 3G of via WIFI tijd kunt schrijven. Handig voor medewerkers die vaak onderweg zijn.

De meeste mensen vinden het verantwoorden van uren een vervelende klus. Het kost tijd en vaak weet je niet meer precies wanneer je wat hebt gedaan. De smartphones bieden hier een uitkomst: door je uren direct en snel te verantwoorden via je telefoon of tablet, ben je snel klaar met je administratieve verplichting.

In 2011 introduceerde Qics een iPhone app die het mogelijk maakt om via de iPhone tijd te schrijven in QicsTime. Sindsdien is de vraag naar een mobiele app voor de gebruikers van andere smartphones (Android, Windows, Balckberry) flink toegenomen.  Voor Qics was dit de belangrijkste reden om de QicsTime iPhone app te vervangen door de nieuwe QicsTime mobiele website. De nieuwe mobiele website is ontwikkeld in HTML5 en werkt niet alleen uitstekend op het iOs platform van Apple, maar ook op alle andere besturingssystemen, zoals Android, Windows 8 en Blackberry.

Daarnaast is er bij de ontwikkeling van de nieuwe QicsTime mobiele website veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. “We hebben vooral gekeken naar hoe eindgebruikers met apps omgaan en ervoor gezorgd dat het zeer intuïtief werkt” aldus Eddy Plasier, commercieel directeur van Qics. “De medewerker moet zonder uitleg zijn uren snel en foutloos kunnen registreren.”

Het meteen na een afspraak registreren van de uren kost minder tijd en is minder foutgevoelig dan wanneer één keer per week of ’s avonds de uren worden ingevoerd. Het is voor zakelijke dienstverleners dus zeker geen overbodige luxe om onderweg eenvoudig uren te kunnen registreren. Uw administratie is altijd bij en smoesjes als “Ik was tot laat bij een klant en heb niet meer de mogelijkheid gehad mijn uren in te voeren” behoren voorgoed tot het verleden.

Over Qics
Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. Met onze afdeling 'maatwerk & koppelingen' werken we aan software-integratie projecten en aan oplossingen op maat voor klanten, die een innovatief idee met passende software willen ondersteunen. Bij Qics werken 30 medewerkers in Nederland en op onze vestiging in Slowakije.


Deel: ' Urenregistratie via smartphone met QicsTime '
Lees ook