55c086b.jpg

Utimaco verhoogt beveiligingsniveau met eToken van Aladdin

USB-sleutel biedt extra toegangsbeveiliging voor SafeGuard-productlijn

IJsselstein, 11 maart 2003 - Utimaco, leverancier van IT-beveiligingsoplossingen, gaat eToken van Aladdin inzetten voor haar SafeGuard-productlijn. eToken is een elektronische USB-sleutel die kan worden ingezet voor de toegangsbeveiliging van netwerken en e-business oplossingen. Met eToken is Utimaco in staat de toegangsbeveiliging van haar SafeGuard-productlijn op een aanzienlijk hoger niveau te brengen.

De SafeGuard-productlijn van Utimaco bestaat onder meer uit SafeGuard PKI, waarmee digitale certificaten kunnen worden gemaakt en beheerd. Daarnaast zal eToken ook worden ingezet voor producten als SafeGuard Sign&Crypt, SafeGuard PrivateDisk en SafeGuard Easy. eToken zorgt ervoor dat gebruikers alleen toegang krijgen tot de applicaties als zij over een eToken beschikken in combinatie met het juiste wachtwoord.

"Wij voorzien onze klanten van complete oplossingen en doen daarbij geen concessies op beveiliging noch op gebruiksvriendelijkheid", aldus Jan Bosveld, Managing Director van Utimaco Safeware Nederland. "eToken is een perfecte aanvulling op onze producten. Door eToken te integreren met onze software, verhogen wij het beveiligingsniveau op kosteneffectieve wijze. Een belangrijk aspect hierbij is dat deze extra beveiliging niet ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid."

Peter van Ruiten, General Manager van Aladdin in de Benelux: "Utimaco is een betrouwbare leverancier met in de praktijk bewezen ervaring op het gebied van IT-beveiliging. Met Aladdins eToken kan Utimaco haar klanten een nog betere beveiliging bieden."

Meer informatie over eToken is beschikbaar via http://www.ealaddin.com/etoken

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Over Utimaco Safeware
Utimaco Safeware AG is een Europees producent van gecertificeerde IT-beveiligingsoplossingen voor professioneel gebruik. Utimaco ontwikkelt en verkoopt geïntegreerde beveiligingsoplossingen gebaseerd op bestaande standaarden voor device- en transactiebeveiliging. Met ruim 20 jaar ervaring in de projectmatige aanpak van ICT beveiligingsvraagstukken is Utimaco Safeware met name bij overheden, banken & verzekeringsbedrijven en large accounts (TOP 500) reeds een gevestigde naam. Meer informatie is beschikbaar via www.utimaco.nl.

Deel: ' Utimaco verhoogt beveiligingsniveau met eToken van Aladdin '
Lees ook