Hogeschool van Utrecht

P a r n a s s W s T r y O u t P o d i u m

ParnassW s brengt weer een avond vol kleinkunst en cabaret:

de finale van het Try Out Podium.

Vrijdag 7 mei 1999 om 20.00 uur presenteert ParnassW s, het Internationaal en Cultureel Centrum van de Universiteit Utrecht, de finale van het kleinkunst Try Out Podium 1999. De volgende drie finalisten zullen zorgen voor een afwisselende, hartverwarmende avond: Victor & Mellema met "Gemengd dubbel", Saskia Mouton met "Klein gebrek, geen bezwaar" en Bernhard Christiansen met "Hakmesjes en potloden".

Het ParnassW s Try Out Podium biedt amateurs op het gebied van kleinkunst en cabaret de mogelijkheid hun kwaliteiten te toetsen aan publiek en jury. Het Try Out Podium is hèt Utrechts podium voor kleinkunst en cabaret. De programmering bestaat uit amateurs die voor het eerst stappen op het podium zetten èn uit kandidaten die oefenen om mee te kunnen doen met één van de landelijke cabaret-festivals.

Voor de finale heeft de deskundige jury, 3 finalisten geselecteerd uit de drie voorrondes van het Try Out Podium 1999. Op de finale is een deskundige jury aanwezig, bestaande uit: Jan Goedhart, Loes van Nooijen, Robert van 't Wout, Jette Bakker en Hester Macrander.

Deze jury bepaalt wie deze finale gaat winnen. Tevens is er een publieksprijs.

De presentator van de avond is Richard Groenendijk.

Het belooft een spannende avond te worden met een zeer afwisselend programma.

Het Try Out Podium garandeert u een laagdrempelig, gezellig avondje uit.

De finale van het Try Out Podium vindt plaats in de Blauwe Zaal van de Stadsschouwburg, Lucas Bolwerk 24, Utrecht. De aanvang is om 20.00 uur. De entree is f20,-/f15,- (passen).

U kunt nù reserveren onder Tel. 030-2302023 (de Stadsschouwburg-reserveringslijn).

Reserveer snel want vol is vol. Voor meer informatie over reserveringen kunt u bellen met Tel. 030-2324125. Voor meer informatie over het festival zelf kunt u bellen met Tel. 030-2538786.

Deel: ' Utrechts ParnassWs brengt finale kleinkunst Try Out Podium '
Lees ook