Unieke Internetsite van de Autoboulevard Utrecht

Datum: 24 mei 1999

De nieuwe Internetsite van de Autoboulevard Utrecht is op 15 april officieel geopend en nu al een doorslaand succes! met méér dan 71.000 kijkers per maand!

De 21 dealerbedrijven die al méér dan 6 jaar samenwerken komen nu wéér met een primeur voor Nederland, de volautomatische koppeling van alle ca. 1500 autogegevens vanuit hun automatiseringsbestanden naar de Internetpagina van de Autoboulevard Utrecht.

De initiatiefnemer van dit nieuwe Autoboulevardprojekt Dhr. A. Megelink zegt zeer in zijn nopjes te zijn met deze occasionsdatabase omdat dit de eerste in Nederland is waar beslist géén vervuiling in kan optreden!

Ook is de Autoboulevardsite de eerste autosite waar men bij het verstrekken van vertrouwelijke informatie (o.a. bij de aanvraag van financieringen en sollicitaties) de zaken beveiligd afhandelt d.m.v. het SSL (Secure Socket Layer) protocol.

Het is een hele complete en wetenswaardige site geworden met o.a. Autonieuws, Formule 1, USA Indy races, i.s.m. het RDW het laatst uitgegeven kenteken, welke nieuwe modellen in 1999, Klassiek, Historie, Autoboulevard cadeaubon, APK keuring, enz. Maar ook wetenswaardigheden over het rijbewijs, Leasen, Financieren en een Autoboetiek waar ook weer d.m.v. het SSL protocol accessoires kunnen worden aangeschaft. Het bezoeken méér dan waard!

Bezichtiging: https://www.autoboulevard.nl
Informatie: persdienst@autoboulevard.nl

Autoboulevard Utrecht
p/a Laarderweg 73
3755 AM Eemnes
Telefoon: 06-54662200

Deel: ' Utrechtse autodealers integreren aanbod op website '
Lees ook