Na ruim een halfjaar is de "Get Down" uitgegroeid tot een van de bekendste uitgaansgelegenheden van Utrecht en omstreken. Vanaf 4 november verhuist Utrechts meest spectaculaire uitgaanssensatie naar een grotere lokatie. Slechts 50 meter verderop aan de Potterstraat zullen de deuren van het nieuwe Get Down Cafe.

Het specifieke Get Down gevoel wat betreft de gezelligheid en partysfeer komt geheel terug in het speciale interieur. Veel barretjes waarop gedanst kan worden, hekjes, spiegels, verhogingen en het speciale Get Down discoplafond: een ervaring die zelfs de meest verwende feestganger in deze koude tijden zal doen smelten.

Speciale aandacht verdienen de R&B Lounge en commerciele R&B voor de liefhebber, een Party Going Ski-saloon met een grote dosis apres-ski sfeer waar iedere avond leuke prijzen worden weggegeven en een speciale food corner.

Het concept blijft hetzelfde, maar met de verhuizing van Get Down kunnen wij zorgen voor nog meer kwaliteit, optredens, een te gekke party sfeer, fun en entertainment. Hoe? Door het organiseren van mega thema parties, live entertainment, fun acts, een wheel of fortune en karaoke in de ski-saloon, free sponsorgifts, huisshooters en als speciale opener: TMF televisie-opnames met Mental Theo (o.a. donderdag 4 november). Let dan ook op het full-colour boekje wat ieder kwartaal wordt uitgegeven met daarin de totale kwartaalagenda en speciale aanbiedingen !

Kortom: Iedere donderdag tot en met zaterdagavond zijn we vanaf 22:00 uur open met meer fun, acts, en de resident DJ's: Willow, DJ MP en onze Get Down Crew....

Voor persdocumentatie kunt u contact opnemen met Wessel van Eeden op het telefoonnummer: +31(0)6-54377510.

Get Down Cafe

Potterstraat 16 - 20

Utrecht

Zoekwoorden:

Deel: ' Utrechtse uitgaansgelegenheid Get Down verhuist '
Lees ook