Uurlonen horeca tijdens de Millennium overgang 500 procent

Datum: 1 februari 1999

L'invité, het grootste uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca, maakt als eerste de uurlonen en tarieven bekend die zullen gelden voor horecapersoneel tijdens de millennium overgang. Vanaf 25 december 1999 tot en met 1 januari 2000 zullen de uurlonen en tarieven worden verdubbeld. Vanaf 31 december 18.00 uur tot en met 1 januari 6.00 uur worden de tarieven en uurlonen vervijfvoudigd.

Het uurtarief voor de AmbulantenPool van L'invité (oproepkrachten) zal hiermee tijdens de millennium overgang uitkomen tussen de fl.172,50 en de fl.197,50, afhankelijk van de kwaliteit. L'invité maakt hiermee een einde aan de onduidelijkheid bij vele horeca ondernemers die nu vaak de post personeelskosten open moeten laten in hun offertes.

L'invité signaleert een grote vraag naar horecapersoneel rond de millennium overgang. Deze vraag komt vooral van de grote horecabedrijven en evenementenorganisatoren. Veel horecabedrijven zullen hun deuren ook sluiten vanwege de hoge personeelskosten. Uitzendkrachten van L'invité zijn zeker bereid te werken in deze periode mits het een aantrekkelijk evenement is en er goed betaald wordt.

INFORMATIE OVER L'INVITÉ

L'invité, het gastvriendelijkste uitzendbureau van Nederland, is het grootste uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca. Vanuit tien vestigingen bedient L'invité de meest toonaangevende horecabedrijven van Nederland. Hieronder bevinden zich grote hotels, restaurants, party- en evenementencateraars en recreatiebedrijven.

L'invité is gespecialiseerd in de AmbulantenPool. Hierbij kunnen jongeren op oproepbasis werken bij zeer veel verschillende horecabedrijven. Daarnaast beheert L'invité EigenPools voor horecabedrijven en heeft L'invité vacatures op diverse niveaus.

L'invité heeft vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en twee in Amsterdam. L'invité heeft inmiddels haar zetel verplaatst van Leeuwarden naar Amsterdam waar in maart het nieuwe hoofdkantoor wordt geopend aan het Koningsplein 11.

L'invité is in 1993 opgericht door Sico de Moel, destijds student aan de Hotel Management School Leeuwarden. In februari 1997 werd de tweede vestiging geopend in Groningen en in februari 1999 de negende en de tiende. L'invité verwacht haar omzet in 1999 te verdrievoudigen naar 20 tot 25 miljoen.

Organisatie: L'invité Horeca Uitzendbureau

adres: postbus 876, 1000 AW

woonplaats: Amsterdam

Telefoon: 020 - 5702009

Deel: ' Uurlonen horeca tijdens millennium-overgang 500 procent '
Lees ook