Ingezonden persbericht


Persbericht

De V.O.C. fietsroute: Ontdek zelf het V.O.C. verleden van Rotterdam!

Voor iedereen die Rotterdam van een andere kant wil zien, maar wel op zijn of haar eigen tempo, is er nu de V.O.C. Fiets Route, ontwikkeld door Rotterdam ByCycle.

Met de speciale folder heeft u een persoonlijke gids op zakformaat, die u langs zes punten het V.O.C. verleden van de havenstad toont. In heldere bewoordingen neemt deze gids u mee op een reis door de tijd, toen er geen anonieme containers werden overgeslagen maar kruidnagelen en specerijen. Deze tijdreis kan een stuk tastbaarder worden door een bezoek te brengen aan de werf waar het 18e eeuwse oorlogssschip De Delft wordt nagebouwd. Op vertoon van de folder krijgt u 1 euro korting op de entreeprijs. Ook ligt de V.O.C. tentoonstelling van het Maritiem Museum op de route.

De V.O.C. Fiets Tour is voor 4 euro te koop diverse punten, waaronder de VVV, de boekhandel in het Maritiem Museum en uiteraard ook bij Rotterdam ByCycle op Meent 335.

Met de Waterstadpas krijgt u bij Rotterdam ByCycle voor maar 8 euro zowel de fietsroute en een grasgroene Kronanfiets waarmee u de tocht zelf kunt fietsen. De Waterstad pas is te koop bij VVV, Use-it en Vereniging Waterstad.

Meer informatie over de V.O.C. Fiets Tour is te vinden op onze website: www.rotterdambycycle.nl. Ook vindt u daar informatie over onze populaire tours met gids, waaronder de Big City Tour, de Hartje Rotterdam Tour (vrijgezellentour) of de Oud & Nieuwbouw Tour (architectuurtour). Rotterdam ByCycle verzorgt in combinatie met de fietstours ook complete dagjes uit.

Deel: ' V.O.C. fietsroute Ontdek zelf het V.O.C. verleden van Rotterdam '
Lees ook