Vaaggrond exposeert hedendaagse kunst


Midwinter kunst in buitenlucht

VELDHOVEN, 20151016 -- Rond de jaarwisseling exposeert het kunstenaarsgenootschap Vaaggrond traditiegetrouw in een bostuin. Professionals die een persoonlijk handschrift ontwikkelen. Zij laten zich hierbij inspireren door de winterse locale natuur en cultuur. Samen tillen zij een unieke gebeurtenis van de grond. Vaaggrond bevraagt en lokt discussies uit. Vertrouwd, maar ook bevreemdend. Het is een ontmoetingsplaats waar u rond de haard gesprekken met elkaar kunt aangaan. Ontmoetingen die tot bezinning leiden. Er staat ook een boekenruiltafel. Daar kunt u een boek achterlaten, en er zélf een meenemen.

Vaaggrond is een kunstenaarsgenootschap in Veldhoven. Het gezelschap is wisselend van samenstelling, maar de drives zitten in kunst in wisselwerking met en geëxposeerd in de natuur.

Info: www.vaaggrond.nl. De expositie is te bezichtigen van 25 december tot en met 3 januari 2016 aan de Kleine Vliet 1d, 5507PX in Veldhoven (Oerle). Dagelijkse rondleidingen om 11.30, 13.00 en 15.00 uur. De toegang bedraagt € 3,50. Kinderen tot en met 10 jaar gratis.


Deel: ' Vaaggrond exposeert hedendaagse kunst in Veldhoven '
Lees ook