ReisWeb, onafhankelijke informatiebron voor vakantieganger

10-11-99

Steeds meer mensen raadplegen Internet bij het voorbereiden van hun reis of vakantie. Ervaringen van andere reizigers spelen hierbij een belangrijke rol. Zij geven vaak een objectiever beeld dan een reclamefolder van een reisbureau. Sinds kort is er een unieke website, ReisWeb (www.reisweb.nl) waar reizigers volop reistips en reiservaringen met elkaar kunnen uitwisselen.. Inmiddels hebben ruim 30.000 reislustigen ReisWeb bezocht en samen hebben zij inmiddels al ruim 3000 reiservaringen verzameld in de vorm van reisverhalen, tips, recensies en routes. ReisWeb lijkt hiermee duidelijk in een nieuwe behoefte te voorzien om reisinformatie via Internet te verzamelen.


*** Op stap in Nederland ***

Nieuw in ReisWeb is "Op stap in Nederland". De meeste vakanties worden immers nog steeds in eigen land gevierd. Reizigers geven hun ervaringen en tips over leuke fietsroutes, bestemmingen en verblijfsmogelijkheden in Nederland.

In "Op Stap in Nederland" vindt de reiziger daarnaast tips voor een dagje uit naar museum, pretpark of dierentuin. Ook is er een overzicht te vinden van de vele evenementen die in ons land georganiseerd worden. De restaurantgids van SmulWeb wijst de weg naar de leukste restaurantjes voor een heerlijk diner ter afsluiting van een gezellig dagje Nederland.


*** Ambassadeurs informeren reizigers ***

Wie naar het buitenland gaat zit vaak met veel vragen: wat is een leuke bestemming, waar kan ik het beste overnachten en welk vervoermiddel is het meest geschikt? Voor al dit soort praktische vragen kan de reiziger terecht bij de ReisWeb landen-ambassadeurs. Circa 25 landen beschikken inmiddels over een eigen ambassadeur.


*** Landeninformatie en Stedentrips ***

Veel reizigers willen zich voordat ze op vakantie gaan beter verdiepen in het land. Ook hiervoor is ReisWeb de plek bij uitstek. De uitgebreide landeninformatie geeft toegang tot interessante en nuttige reiservaringen, tips, recensies en reisroutes van andere reizigers. Ben je er dan nog niet uit, dan kun je voor vragen altijd nog terecht bij de landen-ambassadeur. Naast landeninformatie wordt er ook volop aandacht besteed aan stedentrips. New York of toch maar Parijs? Op ReisWeb kun je volop inspiratie opdoen voor een leuke stedentrip.

http://www.reisweb.nl

OLM Community Marketing b.v.

Vonderweg 14

5616 RM Eindhoven

Telefoon: 040 - 243 48 55

Deel: ' Vakantiegangers wisselen vakantietips uit via ReisWeb '
Lees ook