Ingezonden persbericht

Vakantieselectie nieuw online hulpmiddel voor reisbureaus

AMERSFOORT, 12-10-2001 --
Vakantieselectie.net is een nieuw initiatief van uitgeverij Chartergids, onder andere bekend van de Gids Reisorganisaties. Reisbureaumedewerkers kunnen met behulp van Vakantieselect.net vakantiegangers snel aan informatie helpen. Op de website ziet de medewerker welke brochure uit het schap gepakt moet worden. Bovendien is van ruim 14.000 toeristische bestemmingen een informatieve beschrijving online opgenomen.

Touroperators die hun reizen via de reisbureaus verkopen zijn op Vakantieselectie.net vertegenwoordigd. Dit betekent dat er momenteel 165 landen en 750 toeristische regio's op de site beschreven worden. Heeft de klant een voorkeur voor een bepaalde bestemming, dan kan bekeken worden welke arrangementen door de verschillende touroperators worden aangeboden.

Via Vakantieselectie.net is ook informatie van andere 'reissites' beschikbaar. Deze portalfunctie voor het reisbureau biedt verschillende voordelen. Informatie kan snel en op n adres opgevraagd worden. Verder is het gebruik van Vakantieselectie.net tot 1 januari 2002 gratis. Is men tevreden over de mogelijkheden, dan kan daarna een abonnement genomen worden. Het abonnementsgeld zal 25,- per maand per reisbureau gaan bedragen. Reisbureaus die willen kennismaken met Vakantieselectie.net kunnen een e-mail naar info@chartergids.nl sturen of bellen met 033 247 51 54 voor een gratis toegangscode.

Het adres van de website is www.vakantieselectie.net. Stap voor stap kan informatie opgevraagd en bekeken worden. Wil men meer informatie over een specifieke touroperator, dan is dat met n druk op de knop ook mogelijk. Overigens zal het ook mogelijk zijn door te linken naar Travel Net om online een arrangement te reserveren.

Deel: ' Vakantieselectie nieuw online hulpmiddel voor reisbureaus '
Lees ook