ADECCO

Vakantiewerk: prima geregeld door Adecco


Elk jaar opnieuw gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar een vakantiebaan. Bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten van deze tijdelijke hulpkrachten. Die vullen immers de lege plekken op die ontstaan door de vakanties van het vaste personeel. Ook voor typisch 'zomerseizoenwerk', zoals in de frisdrankenindustrie, de horeca en de recreatiesector, worden veelvuldig vakantiekrachten ingeschakeld. Vooral voor die taken waarvoor geen speciale vakkennis of vaardigheden noodzakelijk zijn, vormen zij een prima oplossing. Het grootste deel van de vakantiebanen bestaat dan ook uit productie-, inpak- en magazijnwerk of lichte administratieve taken.

Ruim aanbod en goede begeleiding
Adecco heeft al jaren ervaring met het organiseren van vakantiewerk. Het voordeel voor werkzoekende scholieren en studenten is dat zij zich niet bij tientallen bedrijven hoeven op te geven voor een vakantiebaan. Bovendien zijn zij via Adecco verzekerd van een goede begeleiding, een prima administratieve afhandeling en een stipte uitbetaling van hun salaris.

Belangrijk is verder natuurlijk dat Adecco een ruim aanbod aan vakantiebanen beschikbaar heeft, waaruit men eventueel kan kiezen. Voor het bedrijfsleven heeft het werken met Adecco als voordeel dat men zelf niets hoeft te organiseren. Werving, selectie, administratie, uitbetaling en afdrachten, het wordt allemaal keurig en professioneel door Adecco verzorgd.

Salariëring
Er zijn wat beperkingen voor wat betreft het soort werk en de werktijden. De mensen van Adecco geven daarover graag alle informatie. Vanaf 18 jaar gelden deze beperkingen niet meer en is bijvoorbeeld ook werken in ploegendienst toegestaan.
Wat de salariëring betreft, is over het algemeen het minimumloon van toepassing. Voor 'zwaarder' werk kan soms een hoger salaris worden afgesproken. Adecco verzorgt de inhouding en afdracht van loonheffing en sociale premies en verstrekt alle vakantiekrachten een duidelijk salarisoverzicht. De dienstverlening van Adecco is voor de vakantiekracht helemaal gratis: bedrijven die hun vakantiewerk uitbesteden aan Adecco betalen daarvoor een geringe toeslag op het loon.

Hoe eerder, hoe beter
Adecco geeft iedereen die een vakantiebaan zoekt het advies om zich tijdig (liefst nu al!) in te laten schrijven. Dat vergroot de kans op een passende job aanzienlijk. Ook werkgevers die overwegen Adecco in te schakelen, kunnen het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen of de telefoongids raadplegen voor de dichtstbijzijnde vestiging van Adecco.

Open Dag
Bovendien houden vele vestigingen speciale Open Dagen voor alle vakantiewerkers. Zoek jij een leuke vakantiebaan en een aardige bijverdienste? Informeer dan bij ons en laat je gratis inschrijven.

Digitale personeelsplanner en verkort inschrijven Op www.adecco.nl vinden werkgevers niet alleen alle algemene en specifieke informatie terug over Adecco, zij kunnen ook onze digitale personeelsplanner downloaden. Vakantiewerkers kunnen zich zelfs direct online inschrijven via een verkorte inschrijfprocedure. Maatwerk in menskracht noemen we dat!

Deel: ' Vakantiewerk prima geregeld door Adecco '
Lees ook