Knop

Hoofdmenu

Interstore: 15, 16 en 17 oktober

Interstore, de vakbeurs voor winkelinrichting en retailmarketing, vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 oktober. Alles wat te maken heeft met de winkel is dan vertegenwoordigd in de Utrechtse Jaarbeurs. Eigenlijk kan geen detaillist om een bezoek heen.

Winkelinrichting (meubilair, vloeren, licht, ), verpakkings- en promotiematerialen, beveiligingsmogelijkheden, het is allemaal te zien op Interstore. Maar dat is lang niet alles: een hele hal is ingericht voor ICT, met onder meer kassa- en back-officesystemen, klantinformatiesystemen, interactieve media en internetoplossingen (uiteraard inclusief e-business). En dan is er ook nog de Franchise Formule Beurs, waar potentiële franchisenemers geïnteresseerde aanbieders van franchiseconcepten kunnen ontmoeten.

Euro
Een van de themas van Interstore is dit jaar (hoe kan het ook anders?) de euro. Dat de euro er aankomt, is inmiddels wel bekend. Dat de euro overal aankomt, nog wat minder, weet de organisatie. Bezoekers aan de beurs krijgen dan ook op de speciaal ingerichte Nationale Euro Manifestatie de gelegenheid zich helemaal voor te bereiden op komst van de nieuwe munt.

Informatie
Openingstijden: maandag en woensdag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 21.00 uur. Toegangsprijs: 40 (maar, zoals voorgaande jaren: de Federatie Goud & Zilver probeert kortingen te regelen voor

Zoekwoorden:

Deel: ' Vakbeurs Interstore voor winkelinrichting en retailmarketing '
Lees ook