Valentijn workshop 'Vrouwen versieren' trekt al 1000+ bezoekers


ROTTERDAM, 20130124 -- Op 9 februari organiseren De DatingDoctors de Valentijnspecial en voor de honderdste keer de workshop 'Vrouwen versieren'. Voor het eerst georganiseerd in 2006, trok de workshop in totaal al meer dan duizend deelnemers.

De workshop kenmerkt zich door zijn no-nonsense aanpak; na een kort theoriegedeelte gaan de cursisten meteen de straat op om telefoonnummers en dates te ‘scoren’. De meest recente lichting van twintig deelnemers wist in totaal vierentwintig telefoonnummers te bemachtigen en elf afspraakjes te versieren. Zes gelukkigen gingen gelijk op een date en stalen aan ’t eind van de avond een zoen. Vier dates eindigden zelfs op een Rotterdamse hotelkamer. Saillant detail: de leeftijden van de deelnemers varieerden van 18-68 jaar!

Wie denkt dat de workshop Vrouwen versieren enkel draait om onenightstands, heeft het mis. De dates blijken vaak de opmaat naar duurzame en vruchtbare relaties te zijn. Zo krijgen Alphadoc en Smoothdoc regelmatig uitnodigingen om als beste getuige op te draven voor huwelijken van cursisten en onlangs viel zelfs het eerste geboortekaartje bij hen op de mat; de op 10 November 2012 geboren Mike M. was de eerste baby waar de DatingDoctors, zij het niet eigenhandig, de hand in hadden.

Meer informatie is beschikbaar op www.datingdoctors.nl


Deel: ' Valentijn workshop 'Vrouwen versieren' trekt al 1000+ bezoekers '
Lees ook